Jelen szabályzat egyaránt vonatkozik az Internetes Munka Info fórum hozzászólásokra, valamint az adatlapon szereplő bemutatkozás szövegére.

Általános szabályok

Tilos olyan hozzászólás elhelyezése, amely:

  • Szerzői jogokat, személyiségi jogokat, adatvédelmi törvényeket sért,
  • Jogszabályba ütközik, vagy bűncselekményre, jogsértésre történő felhívást közöl,
  • Agresszív, személyeskedő, trágár, erotikus, rágalmazó, kötekedő, diszkrimináló vagy gyűlöletkeltő,
  • Piszkálódó, szándékosan egy vagy több személy idegesítése céljából lett írva,
  • Nemzeti, etnikai, faji vagy vallási hovatartozás alapján hátrányosan megkülönböztető, illetve azt indokolatlanul firtató,
  • A beépített szószűrő szándékos kikerülésével tiltott szavakat használ,
  • Politizál, szándékosan politikai álláspontot sejtet vagy firtat,
  • A fentieket megsértő tartalmú honlapra mutató linket tartalmaz

Amennyiben az oldal működésével kapcsolatos javaslataid vannak, vagy úgy gondolod, hogy valamilyen szabálytalanság történt a a fórumban, azt írd be a megfelelő fórum témába (Javaslati doboz), vagy a „Jelentsd a moderátornak” gombra kattintva írd meg a moderátornak, vagypedig a „Kapcsolat” menüben értesítsd az adminisztrátort.

Ha egy fórum moderátor vagy az adminisztrátor valamely tevékenység beszüntetésére kér, a szabályzat megsértésének minősül a tevékenység folytatása, akkor is, ha annak tiltása egyébként nem szerepel a szabályzatban.

Ne térj el a témától – Tudjuk, hogy ezt nagyon nehéz betartani, viszont ha nem figyelünk rá, rövid időn belül teljesen átláthatatlan lesz a fórum és így elveszti jelentőségét. Ha valaki eltérő témáról kérdez (off topikol) nyugodtan szúrd le és rányítsd a megfelelő témába.

Szabálysértés és jogi tudnivalók

Az oldalon elhelyezett hozzászólásokért a jogi felelősséget minden esetben a hozzászóló vállalja. A szolgáltató jogosult, de nem köteles a hozzászólásokat ellenőrizni, és jogsértés vagy szabálysértés esetén törölni az oldalról. Amennyiben az oldalon közzétett tartalommal kapcsolatban harmadik fél eljárást indít vagy igényt támaszt, a tartalom beküldője (vagy törvényes képviselője) a felmerülő valamennyi költség és kár megtérítését magára vállalja. Jogsértés esetén a szolgáltató a jogszabályok által megkívánt keretek között együttműködik a hatóságokkal a jogsértést elkövető személyekkel szemben.
Amennyiben szabálysértő hozzászólást találsz, jelezd azt a hozzászólás alatt lévő „Jelentsd a moderátornak” funkciót használva! Ez esetben moderátoraink ellenőrzik, és szabálysértés esetén a lehető leghamarabb törlik azt.
A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a szabálysértő témákat vagy hozzászólásokat külön figyelmeztetés nélkül törölje, és a törölt hozzászólások helyén a szabálysértés tényére utaló üzenetet helyezzen el. A moderátorok indoklás nélkül törölhetnek bármilyen témát vagy hozzászólást akkor is, ha az nem sérti a fórum használati szabályzatot. Ilyen esetben a felhasználó kérheti a hozzászólásához kapcsolódó más hozzászólások törlését is.
Jelen feltételek megsértése a hozzászólás(ok) és a rá adott válaszok figyelmeztetés nélküli törlésén felül a hozzászólási lehetőség időleges tiltásával, súlyosabb esetben pedig a felhasználó törlésével, illetve kitiltásával járhat. A törölt hozzászólásokat visszaállítani nem áll módunkban.

Ha bármilyen kérdésed van a fentiekkel kapcsolatban kérünk, hogy lépj kapcsolatba az adminisztrátorral itt: Kapcsolatfelvétel

Megosztás