6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #122
  Andi
  Felhasználó
  #269
  Zsuzska
  Felhasználó

  Ezek az ismertebb helyek a partnerek közül, de éllítölag rengeteg van.

  Élelmiszer: G’Roby,

  Gyorsétterem: Belfrit

  Drogéria: Müller

  Barkács, lakberendezés, kertészet: bauMax, kika, Freddi Konyha, Praktiker, Oázis kertészet

  Műszaki cikkek: Euronics, Media Markt

  Pihenés: Hunguest Hotels, Quaestor Travel, Kartago Tours, Conquest Travel

  Közlekedés: 6×6 Taxi, Tele5Taxi, Wizz Air

  Szabadidő: Alexandra, Magyar Könyvklub

  Sportolás: Hervis, Arena

  Üzemanyag: OMV,

  Ruházat: Humanic, Levi’s, Vögele, Puma, Crocs, Playersroom

  Távközlés, számítástechnika: Btel, Adobe

  Irodai kellékek: Printpartner.hu, Office Depot

  Megosztás
  #270
  Ember
  Felhasználó

  Na most ez olyan jól fizet hogy a Kovi inkább ebből él mint a felnőtt filmiparból, vagy olyan jól megfizették hogy elvéllalta a reklámot. Erről szivesen tudnék többet. Valaki több infórmációval esetleg?

  Megosztás
  #271
  Mátyás
  Felhasználó

  Nem vagyok egy fórumozós guru,de berigásztráltam,mert van egy sztorim egy nagyon jó cimbimről, aki nagyon megszívta lyonessel.Nem birom kihagyni hogy elmeséljem. Szóval a cimbimnek van egy kis élelmiszer boltja ami elég jól ment. Belépett a lyonesshez hogy nála is lehessen vásárolni kedvezményesen a még nagyobb forgalom reményében. Tíz százalék kedvezményt adott a vásárlóinak. Na a forgalma az semmit nem nőtt sőt! A boltba bejárt egy nő és minden vásárlóját megfűzött hogy lépjen be a lyonessbe és ő meg adhatta a kedvezményt az eddigi vásárlóknak.
  Aztán szólt a nőnek hogy ne csinálja ezt vele menjen el az üzletéből aki ezután egész nyáron a bolt közelében szólította le a vásárlókat hogy legyenek tagok. De ez még nem elég,szólt a nagyfőnökségnek, hogy a cimbi nem engedi hogy a tagokat toborozza és még fentről el is marasztalták. A haver kilépett az egészből de a befizetett pénzét persze nem kapta vissza. Ja azt nem mondtam, hogy meg fizetett is érte hogy forgalmazó legyen.Mi lett a vége?Kilépett és még volt aki el is ment tőle mert nem adott kedvezményt.Igaz a másik boltok sem adtak, de ezek megsértődtek és inkább mentek máshova vásárolni. Azt mondja a vásárlók huszadát elvesztette. Na jó kis lecke volt neki. Most azt csinálja hogy hétfőnként leárazás van. Na persze hogy mindenki hétfőn csinálja a nagybevásárlást aztán a többi napon meg szotyizik csak az üzletben.
  Na ennyit a lyonessről.

  Megosztás
  #366
  István
  Felhasználó

  A cimbidnek okosabban kellett volna csinálni! Maga alá kellett volna regisztrálni a vásárlóit és még pénzvisszatérítést is kapott volna mindegyik vásárlása után. Egy út a passzív jövedelem eléréséhez!

  Megosztás
  #272
  István
  Felhasználó

  Hogyan érhet el extraprofitot?
  Ön vállalkozó és szeretne több vásárlót/megrendelőt/ügyfelet? Akkor egy megoldást kínálunk! Figyelmébe ajánlunk egy 2003 óta működő svájci bejegyzésű folyamatosan fejlődő vásárlói közösséget, melyhez vállalkozásokat, szolgáltatókat, üzleteket keresünk Budapest területén.
  Amit ajánlunk:
  növekvő vásárlói létszám, ezáltal több bevétel.
  Ha csatlakozik, vállalkozása bekerül egy Magyarországon közel félmillió tudatos vásárlót számláló körbe és ez a létszám napról-napra nő! Ha felkeltettük érdeklődését keressen meg a vipmunka@mail.com e-mail címen.
  Üzletépítők jelentkezését is várjuk ugyanezen az e-mail címen!

  Megosztás
6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › Lyoness › A Lyonessről bővebben This topic has 5 hozzászólás, 5 résztvevő, and was last updated 10 years, 1 month telt el by István. Log In Register Lost Password 6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6 Szerző Bejegyzés 2013-01-25-11:24 #122 AndiFelhasználó http://youtu.be/1tGPJUaE4Tc Megosztás 2013-02-12-14:41 #269 ZsuzskaFelhasználó Ezek...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum