Kezdőlap Fórumok Fő fórum Nézegess, lájkolj, keress Dollarsincome Bővebben a Dollarsincomeról

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #142
  Andi
  Felhasználó

  A Dollarsincome nevű oldal valós internetes munkát takar. Napi szinten meglátogatod az oldalt és kattintasz a linkekre. A bal sarokban jelzi az óra hány másodpercig kell maradnod. Amint elhagytad az oldalt már meg is jelenik a számládon a pénz, melyet a Paypal számládra utalhatsz. Nincs más dolgod, hogy naponta, vagy almikor ráérsz megtekintsd a linkeket és pár apróbb munkát megcsinálj.
  Szorgalomtól függően 6000-20000 forintig kereshetsz havonta. Milliomos ugyan nem leszel, viszont ez biztosan kifizetésre kerül. Különböző rangok vannak és minél magasabb ranggal rendelkezel, annál több pénzt tudsz kivenni az oldalról.Azoknak javaslom akik valós, befektetés nélküli internetes munkát keresnek.
  Jobb oldalt válaszd ki a legördülő menüből a magyar nyelvet.
  Ezen a linken máris regisztrálhatsz és azonnal elkezdheted a pénzkeresést.
  http://www.dollarsincome.com/?a_aid=220487

  Megosztás
  #294
  Katica62
  Felhasználó

  Juhhééé! Ezt nagyon élveztem, ez nem is munka volt hanem szórakozás!
  Végig szemezgetem mostmár a többi melót is, hatha találok még kedvemre valót.

  Megosztás
  #295
  Feri
  Felhasználó

  Na erre ráugrasztom a lányom, mert az MLM-hez nem fúlik a foga, viszont állandóan zsebpénzért áll sorba.Hát akkor dolgozzon kicsit érte :cheer: 19 évesen bele fér az idejébe :P .

  Megosztás
3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › Nézegess, lájkolj, keress › Dollarsincome › Bővebben a Dollarsincomeról This topic has 2 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 10 years, 1 month telt el by Feri. Log In Register Lost Password 3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3 Szerző Bejegyzés 2013-02-10-06:46 #142 AndiFelhasználó A Dollarsincome nevű...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum