4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #110
  Andi
  Felhasználó

  Global Domains International cég 1999-ben alakult. Alapítói Michael Starr és Alan Ezeir.
  A GDI, azaz Global Domains International egy komplett webes szolgáltatás értékesítésére keres viszonteladókat. Az eladandó termék ára 10 dollár havonta, ami tartalmaz egy domain nevet, .ws (vagyis website) végződéssel, egy weboldal szerkesztő programot és 10 db email címet. 7 napig ingyen kipróbálhatod a szolgáltatást, ami időt enged arra. hogy eldöntsd testhez álló feladat-e számodra. Ha nem mondod le a szolgáltatást a GDI a 8. napon leveszi a számládról a pénzt.
  Minden egyes eladott csomag után havonta 1 dollárt írnak jóvá GDI számládon. A pénzt kérheted csekken, utaltathatod bankszámládra, de kérheted a PayPal számládra is.
  Tehát ha 10 embert csatlakoztatsz, máris ingyen van a saját weboldalad.Mivel a GDI nem csak a e közvetlen belépőd, hanem 5 mélység erejéig fizet igen tisztességes jövedelem forrásra tudsz szert tenni.
  Abból kiindulva, hogy mindenki célja az ingyenes domain név, ezért mindenki igyekszik minimum 10 embernek értékesíteni a GDI szolgáltatást, tehát már a második mélységben ( a Te belépőid beléptetettjei) után havi 100 dollárt kerestél. A harmadik szinten 1000 a negyediken 10.000. és az ötödik szinten már 100.000. dollárt kereshetsz a GDI-vel. Persze ez csak egy optimális számítás, hisz mindig lesz aki kilép. aki nem hoz maga után embert, de ha csak a tizedét vesszük a bevételnek, az is tisztességes jövedelemnek számít.

  Megosztás
  #213
  hitetlen
  Felhasználó

  A GDI-nél drága a tárhely, szerintem ez az ár egyáltalán nem versenyképes. Ezen az áron kinek tudná az ember ajánlani a szolgáltatást, hogy keressen is vele?

  Megosztás
  #214
  Ember
  Felhasználó

  Hitetlen, ne légyél már ennyire hitetlen! :cheer: Vannak emberek akik az eszkimónak a jeget is eltudják adni. :woohoo:

  Megosztás
  #215
  Lizi
  Felhasználó

  A családunk barátja ezzel foglalkozik. Neki elég jól megy az üzlet saját bevallása szerint. Engem is csalt a GDI-be, de én örülök, hogy a gombokat megtalálom a billentyűzeten. :cheer:

  Megosztás
4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › GDI azaz Global Domains International › Bővebben a GDI-ről. This topic has 3 hozzászólás, 4 résztvevő, and was last updated 10 years, 1 month telt el by Lizi. Log In Register Lost Password 4 bejegyzés megtekintése...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum