Kezdőlap Fórumok Fő fórum Csalás, átverés gyanús Keresd magad degeszre Bővebben a Kered magad degeszre programról

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #159
  Andi
  Felhasználó

  A Keresd magad degeszre program miért is került ebbe a kategóriába?
  A kezdetek miatt. A sok közül csak 2 hirdetést ragadtam ki, abból az időböl, amikor még az egész csak elindult és senki nem tudta mit rejteget a szlogen.

  1./ Keresd Magad Degeszre – új módszer nem csak MLM hálózatépítőknek
  Milyen érzés lenne, ha végre anyagilag teljesen függetlenül élhetnél? Egy olyan „mellékes jövedelemből”, ami minden hónapban jár Neked, és fedezi az összes költségedet!
  A Keresd Magad Degeszre levélsorozat végén a kezedben lesz egy elképesztően hatékony módszer, amivel (nagyon rövid időn belül) garantáltan plusz bevételt termelhetsz.

  2./ Gyere csatlakozz hozzánk és keress százezreket otthonról. Egy teljesen új módszer (nem MLM) aminek elsajátítása után garantáltan megteremted az anyagi függetlenséged. Ilyen még nem volt, teljesen ingyenes otthoni munka.

  Azonnal futótűzként terjedt a hír, mindenki várta a csodát.
  Meg kell hagyni, igen jó üzleti fogás volt, ami semmi másra nem épült csak az emberek anyagi kétségbeesésükben való hiszékenységére. Ezt az alkalmat ragadta meg az alapító két fiatalember és a jól megfogalmazott reklámszövegügnek köszönhetően, pár hónap alatt százezrek regisztráltak a honlapjukra, íratkoztak fel a hírlevelükre.
  Ezután indult az üzlet. Na de ki számára? Hisz a KMD semmi mást nem csinált csak belépett pár MM marketingbe, majd hírleveleivel megbombázta a tagokat, hogy ha ők is szeretnének sok pénzt keresni, nyugodt életet élni, akkor lépjenek be ők.
  Tehát a Keresd magad degeszre (KMD) adathalászatot hajtott végre, toborzott egy hatalmas csapatot magának, majd MLM cégekbe javasolja a belépést.Tehát valamilyen szinten átejtett mindenkit.

  Megosztás
  #320
  Ricsi
  Felhasználó

  Én is beléptem hozzájuk. Aztán kiderült, hogy az iwowébe kellene belépni, hogy meggazdagodjak. :angry: :angry:

  Megosztás
  #321
  Lizi
  Felhasználó

  Nem csak abba. :) A Magyar autózási Társaságot is hirdetik, meg valamilyen nyaralásos céget is. Meg szerintem mikor mit.

  Megosztás
  #322
  kivagyok
  Felhasználó

  Na engem is szétvert az ideg amikor rájöttem mekkora balfácán vagyok.
  Keresd magad degeszre….ja. Hát ők biztos arra keresik magukat. Már gyanús volt amikor a tv kereste öket és nem találta. Jól átvágtak mindenkit.

  Megosztás
  #323
  Mitya
  Felhasználó

  Sziasztok!
  Én is feliratkoztam a keresd magad degeszre átvágásba, az egész arról szól, hogy a két srác aki különböző MLM hálózatokban van benne és így gyűjtik maguk alá az embereket. Tehát nem maga a KMD az MLM, hanem amiket majd ajánlanak.Jó mi? És attól függ hogy mennyit kell fizetni, hogy melyik rendszert ajánlják és te melyikbe ugrasz bele. Elsőre egy arany üzletet ajánlottak, ahol természetesen van induló tőke. Egyszer kaptam egy levelet, hogy holnap jön az ingyenes, de aztán jött a iwowwe meg hasonló marhaságok. Csak kiváncsi vagyok mi lesz, de az biztos, hogy csak a KMD tagságból senki nem fog tudni kapni egy fillért sem. Tehát ha pénzt akarsz, akkor más MLM-ekben kell résztvenned, amit a KMD nélkül is megtehetsz, ráadásul te választod ki, hogy miben és nem csak az ő ajánlatukból választhatsz. Mindenesetre a srácok jól kitalálták, hogy növeljék a saját hálózatukat és úgy látom nagyon sokan bedőltek nekik, mert fut a szekerük. De hol lehet erről leíratkozni?

  Megosztás
  #324
  kényszer-zubbony
  Felhasználó

  Én már fél évvel ezelőtt megírtam a facebook oldalukon az embereknek, hogy le fogják nyúlni öket, de a hozzaszólásomat 5 percen belül törölték :)

  Én nem is értem, hogy lehetnek az emberek ilyen együgyüek. Ingyen belépést akarnak, de persze ők keresni akarnak. Mit gondolnak, miből lesz pénz, ha ők maguk se fizetnek semmit? Persze, hogy nincs ingyen program, és nem is lesz.

  Megosztás
  #325
  Siska László
  Felhasználó

  Pedig mekkora marketingük volt az e-mailekbe. :cheer: Nagyon jól meg tudtak téveszteni. Végül is ők lehet degeszre keresték magukat.
  Ők úgy kerestek, hogy először hálózatot gyűjtöttek a jólét és és a sok pénz kecsegtetésével 0 konkrétummal. Csak úgy regisztráltak az emberek, majd jöttek a már jól ismert mlm rendszerek. Óriási csalódás, de lehet belőle tanulni,mégpedig azt, ha valaki túl jónak tűnő ajánlatot tesz, az kamu :)

  Megosztás
7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › Csalás, átverés gyanús › Keresd magad degeszre › Bővebben a Kered magad degeszre programról This topic has 6 hozzászólás, 7 résztvevő, and was last updated 9 years, 9 months telt el by Siska László. Log In Register Lost Password 7 bejegyzés megtekintése...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum