4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #141
  Andi
  Felhasználó

  Marketagent ahol kérdőívek kitöltésével kereshetsz pénzt
  Könnyű, egyszerű, valós internetes munka
  Ez megint az a munka, amiből milliomos tuti nem leszel, de könnyű, valódi otthonról végezhető. Bátran ajánlom diákoknak, nyugdíjasoknak, bárkinek, akinek jól jön egy kis mellékes pénz. Kérdőíveket kell online kitöltened a Marketagent piac és véleménykutató cég számára. A cég megbízható, pontosan fizet. Csak számítógépre és internet elérésre van szükséged hozzá.
  Egy fillér anyagi befektetést sem igényel, senkire nem kell rátukmálnod semmit és már azért is fizet, mert regisztrálsz.
  A cég a regisztrálásodat 150 bónusz ponttal jutalmazza, mely 1.5 eurót ér. Ezután változó időközönként küldenek a megadott email címedre magyar nyelvű kérdőíveket, melyek kitöltése maximum 15 percet vesz igénybe. Kérdőívenként 30-250 pont között fizetnek. 100 pont, 1 eurónak felel meg. A Marketagentnél nem szükséges gyűjtögetned a pénzed, már egészen kis összegeket (2 euro) is kifizet. Regisztrációkor egy kérdőívet kell kitöltened, itt érdemes minél nagyobb érdeklődést mutatnod a megjelölt témákkal szemben, mert annál több kérdőívre számíthatsz.
  A Marketagent lehetőséget ad még pontgyűjtésre, ha embereket toborzol számukra. Amennyiben a te ajánlásod alapján regisztrál valaki az oldalon az első kitöltött kérdőíve után 100 pontot (1euro) írnak jóvá a számládon. Ez nem MLM, többször nem fogsz pontban részesülni az általad csatlakozottak után, mindenki után csak kizárólag egyszer.
  Akárhogy csűrjük, csavarjuk, semmi nem szól a munka ellen, csak pozitívumokat hoz az életünkbe.
  Ezen a linken azonnal csatlakozni tudsz:
  http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=601078

  Megosztás
  #291
  Hattyu
  Felhasználó

  De mennyi kérdőívet küldenek? Mennyit tudok vele igazábol keresni egy hónapban?

  Megosztás
  #292
  Hattyu
  Felhasználó

  Regisztráltam. Ha ingyenes akkor nagy baj nem lehet belőle. :P

  Megosztás
  #293
  Siska László
  Felhasználó

  egy kis leírás a MArketagentről:
  http://neobuxhun.blog.hu/2013/05/04/marketagent_piac_es_velemenykutatas

  Megosztás
4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › Pénzkereset kérdőívek kitöltésével, közvélemény kutatás › Marketagent › Bővebben a Marketagent This topic has 3 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 9 years, 8 months telt el by Siska László. Log In Register Lost Password 4 bejegyzés megtekintése - 1-4 /...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum