Kezdőlap Fórumok Fő fórum MLM renszerű valós internetes munkák Talk Fusion Bővebben a Talk Fusionról

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 67
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #162
  Andi
  Felhasználó

  Talk Fusion – Legyél részese a pillanatnak!

  Cég székhelye, elérhetőségek: 1319 KINGSWAY RD. BRANDON, FL 33510 • USA • PHONE +1 813 651-4030, support@talkfusion.com

  Minősítések, tanúsítványok:
  http://www.dsa.org/
  http://www.bbb.org/west-florida/business-review…l-90033972#sealclick
  http://www.dseidubai.com/

  A cég hivatalos weboldalai:
  1530622.talkfusion.com (11 nyelven: Bahasa, Czech, English, French, German, Hungarian, Japanese, Polish, Russian, Spanish, Traditional Chinese(繁体)
  1530622.tourtalkfusion.com (4 nyelven: Thai, angol, magyar, német)
  blogtalkfusion.com/
  blogtalkfusion.com/
  http://www.talkfusioninthenews.com/
  http://www.talkfusiongivesback.com/
  Facebook: http://www.facebook.com/TalkFusion
  Twitter: twitter.com/talkfusion

  Üzleti bemutatók:
  Az ország számos pontján offline, naponta 3x az interneten.
  Képzések magyarul: Gyémánt láz képzés szerdán és szombaton online, motivációs képzés vasárnap
  Teljes körű INGYENES oktatás magyar nyelven. Kulcsrakész megoldás.
  A központilag közzétett prezentációs és képzési beosztás itt található:
  app.s2.talkfusion.com/us_newoffice/webinar_calendar_front.asp

  A JUTALÉK RENDSZER

  A Talk Fusion cég vezetői, úgy gondolják, hogy független munkatársaik alkotják az üzlet legfontosabb elemét – ha te sikeres vagy, ők is sikeresek. Ezért hihetetlenül bőkezű és egyszerű jutaléktervet készített, amely AZONNAL FIZET az eredményeidért.

  7 + 1 módon tehetsz bevételre szert a Talk Fusion-nel:

  1. Gyors indulás bónusz (korlátlan)

  Minden eladott Start csomag után 10 USD-t keresel. (50+10 pontérték)
  Minden eladott Vezetői csomag után 20 USD-t keresel. (100+20 pontérték)
  Minden eladott Elit csomag után 60 USD-t keresel. (300+20 pontérték)

  2. Bronzteremtő bónusz (korlátlan)

  Szponzorálj személyesen egy aktív munkatársat a bal csapatodban és egy aktív munkatársat a jobb csapatodban, és bronz szintre lépsz. Amikor segítesz a személyesen szponzorált munkatársaidnak, hogy először bronz szintre lépjenek a regisztrációtól számítva 30 napon belül, Bronzteremtővé válsz, és 20 USD Bronzteremtő bónuszhoz jutsz.

  3. Csapatjutalék (akár 50ezer $ hetente)

  Minden, a hálózatodban keletkező ciklusra 25 USD-t fizet ez a jutalék. (1 ciklus = 100-100 pont a bal és a jobb oldalon)

  Példa: augusztusban a bal lábadon van 980 SV forgalom, jobb lábon nulla. az nulla jutalék. A 980 SV átmegy a következő hónapra. Szeptemberben hozzáadódik 500 SV forgalom a jobb lábon, bal lábon 1100 SV, az összesen 1480 SV a jobb, 1100 SV a balon= 275$ csapatforgalmi jutalék(11 ciklus). és átvíve 380 SV a jobboldalon. Tehát: amikor van egy 250$-os csatlakozó a bal, és ugyanez a jobb oldalon ez egy ciklus és ez egyenlő 25$ jutalékkal, vagy: 5 db 35$-os havi előfizető a bal és 5 db 35$-os előfizető a jobb oldalon: ez is 25$ jutalék. nem kell, hogy a saját embereid legyenek.
  PASSZÍV JÖVEDELEM: A Talk Fusion azonnal fizető motivációs rendszere még folyamatos passzív jövedelemhez is hozzájuttat. Mivel a Talk Fusion videó kommunikációs termékeknek havi előfizetési díja van, így rendszeres és kiszámítható bevételre is szert tehetsz.

  4. Mega-Matching bónusz (korlátlan)

  Ez lehetővé teszi számodra, hogy személyesen szponzorált munkatársaid Csapat jutalékának további 10%-ához is hozzájuss. Például, ha te általad szponzorált Jánosnak a csapatforgalmi jutaléka 3000 $ volt, akkor te további 300 $ fogsz kapni.

  5. Előrelépési bónusz
  Egyszeri bónusz, amelyet akkor kapsz, ha először elérsz egy megadott szintet és azt megtartod két egymást követő héten keresztül. Ez 1000-5000 $ lehet.

  Álomutazás: LEGYÉL TRIPLA GYÉMÁNT ÉS SZEREZZ MINŐSÍTÉST! Amikor először éred el a Tripla Gyémánt fokozatot és 2 hétig tartani is tudod, te és egy vendéged részt vehet a Talk Fusion Álomkiruccanáson. Bővebben: 1530622.talkfusion.com/hu/promotions/getaway/

  6. Vezetői prémium A kék Gyémántok között szétosztják a Talk Fusion összértékesítéséből származó bevétel bizonyos %-át (1%-2,25% rangtól függően)

  7. Mercedes Őrület Autóbónusz
  Minden 3***-os munkatárs 600 USD autóbónuszt kap, egy ezüst színű, 5 évnél nem régebbi Mercedesre. Amennyiben más autót szeretne, akkor 300 USD a havi bónusz. Részletesen a honlapon: 1530622.talkfusion.com/hu/promotions/mercedes/


  8. +1 Dash for the Cash bónusz!

  Egyéb időszakos szponzorálási jutalmak Ezek olyan időszakos versenykiírások, amelyek teljesítésével EXTRA jövedelemre lehet szert tenni. Például: Szponzorálj személyesen 4,12, 24 vásárlót, vagy üzletépítőt a Talk Fusion szolgáltatásaira a fenti időpontig és 150$, 600$, 1200$ egyszeri extra jutalékot kapsz. tehát:
  4 új tag: 150$
  12 új tag: 600$
  24 új tag: 1200$
  FIGYELEM! Ezek IDŐSZAKOS lehetőségek!

  Talk Fusion termékek

  • Video Email
  • A Világ Első Videó Hírlevele
  • Video Konferencia
  • Élő Közvetítés
  • Fusion On The Go mobil alkalmazások
  • Videó Megosztás
  • Feliratkozó Panel
  • Automata Videó Válaszküldő
  • Fusion Wall (nyilvános videó megosztó portál)
  • Videó Blog

  A Talk Fusion megfizethető, világszínvonalú Videó Kommunikációs Termékei biztosítják számodra a lépéselőnyt. Bárhol, bármikor elérheted ezeket – bármely számítógépről, okostelefonról, vagy táblagépről – egyetlen gombnyomással. A Talk Fusion Videó Kommunikációs Termékei a Video Emailtől, a Világ Első Videó Hírleveléig, a Video Konferenciától, az Élő Közvetítésig, a Fusion On The Go mobil alkalmazástól a Videó Megosztásig, a Feliratkozó Paneltől, az Automata Videó Válaszküldőig, a Fusion Walltól, a Videó Blogig márkahűséget építenek, fejlesztik a vásárlói kapcsolatokat ezzel együtt csökkentik a hirdetési költséget, valamint a befektetett időt.

  Részletesen a weboldalon: 1530622.talkfusion.com/hu/product/ vagy pdf:
  1530622.talkfusion.com/hu/resources/docs…owcase_Hungarian.pdf

  Árképzés:

  Bővebben: 1530622.talkfusion.com/hu/resources/docs/Package_Pricing.pdf

  Megosztás
  #327
  Hattyu
  Felhasználó

  Ezen már rengeteget gondolkodtam, de még mindig nem mertem rászánni magam. Megnéztem már három webkonferenciát, látom hogy nálam öregebbek is sikeresek benne. Nagyon szimpatikus az a Feri gyerek aki már milliomos az üzletből. Már egyszer úgy is volt, hogy akkor csinálom. De nem volt jó a bankkártyám hozzá. Ha még is úgy gondolom hogy csinálni fogom lenne valaki aki segít?

  Megosztás
  #328
  TFmano
  Felhasználó

  Hattyu!
  Már virtuális pénztárcával is lehet regisztrálni és fizetni a Talk Fusion rendszerbe.

  Megosztás
  #329
  Hattyu
  Felhasználó

  mi a manó az a virtuális pénztárca?

  Megosztás
  #330
  Lizi
  Felhasználó

  Erre én is kíváncsi lennék. Őszinte véleményt kérek arról is, hogy ha nem vagyok egy számítógépes virtuóz van értelme belekezdenem a Talk Fusionba? Mert csábítgat az egyik ismerős, de félek tőle, hogy csak azt mondja hogy segít és a végén magamra leszek utalva. Látjátok, hogy még azt sem tudom mi az a virtuális pénztárca. A fene tudja milyen számomra ismeretlen dolgok vannak még ebben a rendszerben.

  Megosztás
  #373
  Kata
  Felhasználó

  A virtuális pénztárca (e-Wallet) olyan, mintha lenne egy bankszámlád. Jellemzően amerikai mlm cégek erre fizetik ki a jutalékot. Általában kapcsolhatsz hozzá egy pre-paid bankkártyát (Visa, Mastercard) aminek a segítségével hozzáférsz a pénzedhez. De át is utalhatod a pénzt bankszámlára.
  példák:
  https://www.paylution.com/
  https://www.payza.com/
  Teljesen megbízható, a cégektől független internetes pénzügyi szolgáltatók.

  Megosztás
  #374
  Kata
  Felhasználó

  Lizi, csak biztatni tudlak, hogy nyugodtan kezdj el dolgozni. Olyan oktatási rendszer van felépítve a háttérben, hogy ha (és ezt feltételesen írom csak) a szponzorod másnap abbahagyja, akkor is tudod csinálni. Amikor csatlakozol, kérd meg, hogy hozzon össze a felső vonalból valakivel. Hidd el, nem maradsz magadra. Szóval hajrá :)

  Megosztás
  #362
  Kata
  Felhasználó

  Egy 2 csapatos marketingtervre épülő üzlethez való csatlakozáson nem szabad ennyit gondolkodni :) sok emberről lemaradhatsz…Ha nincs közvetlen ismerősöd, aki csinálja az üzletet, akkor írj nekem privit és segítek megkeresni neked a csapatomban azt az embert, aki a LEGMEGFELELŐBB szponzor lenne számodra :)

  Megosztás
  #331
  Andi
  Felhasználó

  Megosztás
  #332
  Lizi
  Felhasználó

  Köszönöm a válasz Katie!! :cheer:
  Néztem a csomagokat. A 750 dollárosba nem mernék bele vágni. De ha a kicsivel kezdek is építhetek csapatot?

  Megosztás
  #333
  Hattyu
  Felhasználó

  Számból vetted ki a szót. Megtaláltam én is a payza számla nyitást itt a lapon a hirek között.

  Megosztás
  #383
  Kata
  Felhasználó

  Igen bármelyikkel építhetsz csapatot. Később lehetőséged van váltani nagyobb csomagra, a különbözet megfizetésével. Tehát nem kell újra megvenni egy másik csomagot.

  Megosztás
  #334
  Lucia
  Felhasználó

  Nagyon vigyázz hattyú és Liz.
  Én beléptem a talk fusionbe. Videoüzenetet csinálni sosem sikerült. Ha a szponzoromat kérdeztem mindig azt mondták hogy ezen és ezen az oldalon megtalálom hogy kell. Az iroda belseje angol nyelvű. Ha csak kicsi csomagot veszel akárkit léptetsz be csak kevés potjár.
  Csak fizeted a havi dijakat de azon kivül nem történik semmi. Én félévig fizettem pénzt nem kaptam. Úgy kellett bemennem a bankba hogy ne vegyék le többet a számlámról a pénzt. Ez férfinak való munka nők nem értenek az ilyenekhez.

  Megosztás
  #335
  Hattyu
  Felhasználó

  Mi az hogy férfinak meg nőnek való munka? Csak nem fizikai munkát kell végezni? :P

  Megosztás
  #385
  Kata
  Felhasználó
  Lucia wrote:
  Nagyon vigyázz hattyú és Liz.
  Én beléptem a talk fusionbe. Videoüzenetet csinálni sosem sikerült. Ha a szponzoromat kérdeztem mindig azt mondták hogy ezen és ezen az oldalon megtalálom hogy kell. Az iroda belseje angol nyelvű. Ha csak kicsi csomagot veszel akárkit léptetsz be csak kevés potjár.
  Csak fizeted a havi dijakat de azon kivül nem történik semmi. Én félévig fizettem pénzt nem kaptam. Úgy kellett bemennem a bankba hogy ne vegyék le többet a számlámról a pénzt. Ez férfinak való munka nők nem értenek az ilyenekhez.

  Tehát: nem sikerült videóüzenetet készíteni. A magyar nyelvű „nézed, hogyan csinálom” videó alapján bárki képes elkészíteni egy videó üzenet. Aki nem, annak tényleg nem való a Talk Fusion. Van 60 éves ovó néni a csoportomban, aki a TF előtt még a bekapcsoló gombot sem találta meg a számítógépen, most pedig csodálatos videóhírleveleket gyárt.
  A Talk Fusion cég a felépített felhasználói csoport forgalma után fizet jutalékot. Egyértelmű, hogy ha csak előfizetsz, de nem hívsz meg senkit/nem csatlakozik senki az üzletedhez, akkor nem fogsz jutalékot sem kapni. Igen: mindenki maximum annyi pontértéket kap, amekkora csomaggal ő rendelkezik. Mi ebben a kivetni való? Starter csomagosként (125 $ egyszeri aktiválási díj 50 pont + 20 $ havi előfizetési díj 10 pont), ha hozol 2 starter csomagos felhasználót, akkor keresel 10-10 $ gyorsindulási jutalékot, ha hozol még 2 ugyanilyen felhasználót, akkor már egy 25 $-os ciklus jutalék is kifut, + 10-10 $ Gyorsindulási jutalék ismét. + ha mindezt a 30 napos pormós időszak alatt teszed meg, akkor 150 $ egyszeri Dash For The Cash bónusz. Tehát 4 felhasználó csatlakoztatásával Starteresként kerestél 215 $-t…nem rossz :)

  Mint minden hálózatos üzletben, itt is érvényes a szabály: ha építesz fogyasztói/felhasználói csoportot, akkor van jutalék, ha nem építesz, akkor nincs. Ez nem lottó, hogy kitöltöm és várom a jó szerencsémet. :)

  A szponzor viselkedése sajnálatos: Ha az én embereim közül nem tudja valaki elkészíteni az oktató videó alapján a videó emailjét, akkor egyszer segítek neki képernyőmegosztás segítségével. De a szponzorod viselkedéséért nem a Talk Fusion a felelős. Ez sajnálatos, ezért nagyon fontos, hogy mindig mondjuk: egy csapathoz tartozol, nem pedig magányos harcosként kell dolgoznod. Vannak zárt Facebook csoportjaink, ott mindig érkezik segítség, ha valaki kéri. Üdv, Katie :)

  Megosztás
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 67
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › Talk Fusion › Bővebben a Talk Fusionról This topic has 66 hozzászólás, 13 résztvevő, and was last updated 10 years telt el by Kata. Log In Register Lost Password 15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 67 1 2 3 4 5 → Szerző Bejegyzés 2013-02-17-08:01 #162 AndiFelhasználó Talk...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum