3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #169
  Andi
  Felhasználó

  Az Empower Network-öt talán a leghelyesebb ha az MLM és az Affiliate keveredésének tekintjük, mindkettőből a legjobbakat kihozva.
  Tökéletes megoldás a már bármely MLM hálózatban bentlévő hálózatépítőknek, mert a rendszer megtanítja,hogyan vonzzál automata eszközökkel újabb és újabb jelölteket a csoportodba.
  Tökéletes azok számára akik internetes munkát keresnek hosszútávra, hisz az affilate egy örök életre pénztermelő eszköz. Ugyan csak remek megoldás mindenkinek, aki saját bloggal vagy weboldallal rendelkezik.Az Empower Network a magyar piacon a jelenlegi legjobb eszköz arra, hogy rövid és hosszú távon is pénzt keress az internet segítségével.
  Ha együtt szeretnél dolgozni a Hideg Piac Legforróbb Jelőltjeivel lépj a linkre.
  http://goo.gl/JnSEm

  Megosztás
  #396
  linda
  Felhasználó

  Erről a cégről még nem hallottam. Próbáltam utána olvasni, de nem ad magyar nyelven semmit. Ez annyira új?

  Megosztás
  #397
  Andi
  Felhasználó

  Szia Linda!
  Valóban nagyon kevesen ismerik még a rendszert.
  A rendszer lényege, hogy a tagok, elkezdik alkalmazni azt amit a képzésanyagból megtanultak. A képzési anyag megtanít egy teljesen más, nagyon ütős eladási módszert, mellyel teljes anyagi biztonságot teremthetsz magadnak és családodnak, anélkül, hogy minden idődet a számítógép előtt töltenéd. Minden problémát megoldott a rendszer, amivel az MLM-esek és az internetes munkával foglalkozók szembe kerülnek. Helyükre kerültek a mozaikdarabokat, hogy a tagok előnyösen használhassák a marketing, eladási és befolyásolási tudásunkat a saját üzletük növelésére. Lényegében, annyit kereshetsz, mint egy “guru” …anélkül, hogy “guru” lennél. Az Empower Network a legtökéletesebb affiliate marketingrendszer keverve egy kis MLM-el, és ennek hatásaként bármilyen network marketing vagy online üzlet nagyon gyorsan növelhető. Íratkozz fel a hírlevélre:
  http://goo.gl/OQJ48
  Csatlakozz a rendszerhez: http://goo.gl/8k1Gd

  Megosztás
3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › Empower Network › Bővebben az Empower Network This topic has 2 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 10 years telt el by Andi. Log In Register Lost Password 3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3 Szerző Bejegyzés 2013-03-05-12:00 #169 AndiFelhasználó Az...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum