Kezdőlap Fórumok Fő fórum MLM renszerű valós internetes munkák Oriflame Bővebben az Oriflame lehetőségről

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #120
  Andi
  Felhasználó

  A Svéd Oriflame több mint 40 éve van a piacon. Kedvező áron minőségi kozmetikumokat forgalmaz közvetlen értékesítéssel. A termékek üzletben nem megvásárolhatóak csak szépségtanácsadókon keresztül lehet termékeit beszerezni.
  Tanácsadó bárki lehet aki betöltötte a 16. életévét.

  Az Oriflame Szépségtanácsadói regisztrálás ingyenes. Az első
  rendelésnél számlázzák a ”Féláras kezdőcsomag”-ot, ára 999,-Ft.
  Tehát az Oriflame-hez szükséges kezdőtőke 999,-Ft.

  3 hetente megújuló katalógusból, folyamatosan bővülő termékskálából könnyedén tudsz rendeléseket felvenni, hiszen jól ismert bejáratott termékekről van szó, melyek eladják magukat.

  Remek plussz jövedelem szerzési lehetőség, hiszen 30% azonnali hasznod lesz a termékek értékesítéséből. És ez még nem minden!Az Oriflame többszintű értékesitési rendszer, így lehetőség van saját csapatot építeni( nem kötelező) és ezzel további jövedelemhez jutni. Forgalomtól függően további 3-21% haszon a teljes csapatod forgalmából.
  Tudj meg többet a munkáról: http://hu.oriflame.com/

  Megosztás
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › Oriflame › Bővebben az Oriflame lehetőségről This topic has 0 hozzászólás, 1 résztvevő, and was last updated 10 years, 2 months telt el by Andi. Log In Register Lost Password 1 / 1 bejegyzés megtekintése Szerző Bejegyzés 2013-01-25-10:52 #120 AndiFelhasználó A Svéd...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum