Kezdőlap Fórumok Fő fórum Affiliate programok, e-kereskedelem partnerprogram CsajozasiTanacsok.hu Csajozási tanácsok, amivel még pénzt is kereshetsz

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #133
  Andi
  Felhasználó

  Hogyan működik?
  Amikor partneroldalukká válsz, és elhelyezed a weboldaladon egy bannerüket, szöveges hirdetésüket, vagy elküldöd a regisztrált felhasználóidnak hírlevélben az oldaluk ismertetőjét, azonnal nyitnak neked egy számlát és jóváírnak rajta 2000 forint csatlakozási jutalékot.

  Amikor partneroldalukká válsz, kapsz tőlük egy egyedi azonosítószámot is, ami alapján meg tudják állapítani, melyik látogató jött hozzájuk a te weboldaladról.

  Mindig, amikor valaki az oldaladon a hirdetésükre kattint, egy program automatikusan levizsgálja (IP cím és cookie alapján), hogy járt-e már náluk az illető az elmúlt egy hónapban. Ha még nem járt, ezt a látogatót a te weboldaladhoz kapcsolja az adatbázisukban. Amikor a 20. ilyen új látogató megérkezik tőled az oldalukra, további 500 forintot írnak neked jóvá, a 100. új látogatónál pedig további +1000 forintot.

  Mindemellett, amikor egy ilyen látogató vásárol valamit náluk, további jutalékokat fizetnek neked.
  http://www.csajozasitanacsok.hu/fizetetthirdetes

  Megosztás
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › Affiliate programok, e-kereskedelem partnerprogram › CsajozasiTanacsok.hu › Csajozási tanácsok, amivel még pénzt is kereshetsz This topic has 0 hozzászólás, 1 résztvevő, and was last updated 10 years, 1 month telt el by Andi. Log In Register Lost Password 1 / 1 bejegyzés...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum