1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #112
  Andi
  Felhasználó

  A Dollarsincome nevű oldal valós internetes munkát takar. Napi szinten meglátogatod az oldalt és kattintasz a linkekre. A bal sarokban jelzi az óra hány másodpercig kell maradnod. Amint elhagytad az oldalt már meg is jelenik a számládon a pénz, melyet a Paypal számládra utalhatsz. Nincs más dolgod, hogy naponta, vagy almikor ráérsz megtekintsd a linkeket és pár apróbb munkát megcsinálj.
  Szorgalomtól függően 6000-20000 forintig kereshetsz havonta. Milliomos ugyan nem leszel, viszont ez biztosan kifizetésre kerül. Különböző rangok vannak és minél magasabb ranggal rendelkezel, annál több pénzt tudsz kivenni az oldalról.Azoknak javaslom akik valós, befektetés nélküli internetes munkát keresnek.
  Jobb oldalt válaszd ki a legördülő menüből a magyar nyelvet.
  Ezen a linken máris regisztrálhatsz és azonnal elkezdheted a pénzkeresést.

  Megosztás
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › Nézegess, lájkolj, keress › Dollarsincome This topic has 0 hozzászólás, 1 résztvevő, and was last updated 10 years, 2 months telt el by Andi. Log In Register Lost Password 1 / 1 bejegyzés megtekintése Szerző Bejegyzés 2013-01-19-18:15 #112 AndiFelhasználó A Dollarsincome nevű oldal valós internetes munkát takar. Napi...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum