1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #185
  Németh Tamás
  Felhasználó
  factory_s.jpg

  A DXN, malajziai központjából irányítva sikeresen megvalósítja a „One Dragon”, „One World One Market” and „One Mind” koncepciót. A DXN a gyógygomba termesztésétől, feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcsminőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársainak sikerességét. A DXN a világ direkt értékesítő vállalatai közül az előkelő 28. helyet foglalja el.

  A DXN a világ legnagyobb ganoderma gyógygomba kávét gyártó vállalata.Termékeit 100 országban, több mint 4 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap.

  Bővebb információ: http://ganoderma.co.hu/dxn

  http://www.youtube.com/watch?v=rKAcIE2-74I&list=UUSYk9pWbTF7Nogst86nR0kQ&index=3

  Megosztás
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
Németh TamásKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › Ganoderma, egészséges kávé, DXN › DXN vállalat csoport This topic has 0 hozzászólás, 1 résztvevő, and was last updated 10 years telt el by Németh Tamás. Log In Register Lost Password 1 / 1 bejegyzés megtekintése Szerző Bejegyzés 2013-03-22-11:20 #185 Németh...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum