Kezdőlap Fórumok Fő fórum MLM renszerű valós internetes munkák E-talking Network E-talking Network nyelvtanulás

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #157
  Andi
  Felhasználó

  Egy második nyelv megtanulásának lehetőségét kínálják. Speciális angol nyelvoktatási módszertan, ami mindenkinél működik. MLM rendszerben értékesítheted csomagjukat.

  Megosztás
  #317
  Andi
  Felhasználó

  Az English Talking Club módszertanával teljesen rugalmasan tanulhat mindenki. Az interneten keresztül a tanárok mindenkinek és minden időpontban rendelkezésre állnak. A módszer még az időseknél is tökéletesen működik.
  Rejtett előnye a rendszernek, hogy hajszálpontosan követhető, ki mennyire tanul, mennyire igyekszik, hol tart valójában a nyelv elsajátításban.
  A jutalék rendszerük felépítése olzan, hogy a szponzornak legalább olyan érdeke a te üzleti vállalkozásodnak sikere, mint neked, ezért biztos lehetsz abban, hogy minden segítséget meg fogsz kapni nem csak a szponzorodtól, hanem az üzleti felső vonaladban dolgozó összes munkatárstól.
  Itt jelentkezhetsz:
  http://angolulbeszelek.hu/kapcsolat/

  Megosztás
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › E-talking Network › E-talking Network nyelvtanulás This topic has 1 hozzászólás, 1 résztvevő, and was last updated 10 years, 1 month telt el by Andi. Log In Register Lost Password 2 bejegyzés megtekintése - 1-2 /...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum