6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #125
  Andi
  Felhasználó

  A Forever Living Products felépítését tekintve multi-level-marketing. Ezt a szervezetet úgy alakították ki, hogy Te legyél a üzleti és egyben a vásárló erő is.
  Minden forgalmazó értékesítési forgalma után, akit te hoztál a Forever Livinghez, jutalékot kapsz, ezzel folyamatosan learathatod addigi kemény munkád gyümölcsét.

  Megosztás
  #278
  Katica62
  Felhasználó

  Ezek az Aloe Vera termékek nagyon jók. Én is szoktam belőle vásárolni, és szinte tényleg mindenre használ. Az Aloe Vera Firts sprayt szoktam szoktam venni, 5000 ft körül van. Ha megégetem magam főzés közben befújom és nagyon jó. De torok fájáskor is ebből szoktam iszogatni.

  Megosztás
  #279
  Andi
  Felhasználó

  Nálunk még az állatorvos is ezt javasolta a kutyánknak amikor össze szedett egy csúnya börbetegséget. :) De tényleg használt.

  Megosztás
  #280
  Hattyu
  Felhasználó

  A Aloe vera tényleg csodákat tud, nekem a könyha ablakomban van egy cserépben az élő aloe vera növény és abból török egy darabot ha megégetem magam. Bekenem, húsít és gyógyít. Nagyon igénytelen és gyorsan nő. Javaslom mindenkinek.

  Megosztás
  #281
  Lizi
  Felhasználó

  Aloe Vera Spray
  Gyógynövény koncentrátum égés, vérzéscsillapítás hámosítás, seb összehúzása fertőtlenítés napozási égés lábszárfekély szájpenész torok-, mandula- és hangszálgyulladás fülcseppként és orrcseppként is használható, azonnal regenerálja a nyálkahártyát sugárterápia után regenerálja a bőrt.
  Erre javasolják használni.

  Megosztás
  #282
  szamóca
  Felhasználó

  Azt tudom, hogy az Aloe Vera nagyon hasznos és azt is hallottam, hogy az FLP-nél jól keresnek az emberek, de szerintetek még van értelme most belépni a rendszerbe mint Forever Living Product munkatárs, vagy már elkéstem?

  Megosztás
6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › FLP- Forever Living Products-Aloe Vera › FLP-ről bővebben This topic has 5 hozzászólás, 5 résztvevő, and was last updated 10 years, 1 month telt el by szamóca. Log In Register Lost Password 6 bejegyzés megtekintése -...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum