Kezdőlap Fórumok Fő fórum Affiliate programok, e-kereskedelem partnerprogram Forestview Hungary Prémium Affiliate Hálózat

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #200
  Fodor Zsolt
  Felhasználó

  Vállalatunk a ForestView Hungary a Think Digital Csoport Performance Marketingért felelős ügynöksége, mely nem csak Magyarországon, de Közép- és Dél- Európában is jelen van az alábbi országokban: Görögország, Magyarország, Románia, Bulgária és Ciprus.
  A Forestview a CPA modellt követi, azaz ha a blogon elhelyezel egy bannert, rákattint egy látogatód és utána elvégzi azt a műveletet, amit a hirdető meghatározott, Te fix, vagy százalékos kifizetést kapsz a cél függvényében.
  A cél lehet konkrét értékesítés, így például egy ebook eladása egy ebookos banner elhelyezésével, vagy egy ebookokról szóló cikken keresztül történő népszerűsítés eredményeként, de lehet egy egyszerű regisztráció a hirdető igénye, ezek esetében fix jutalékot kapsz a regisztrációk és a hozzájuk tartozó jutalékok szorzataként. Az értékesítés esetében is kaphatsz fix jutalékot, de lehetséges, hogy a termék ára alapján meghatározott százalékban kapod a jutalékot.
  Legkisebb ajánlataink 100 Ft – tól kezdődnek és egészen több ezer forintig találsz ajánlatokat. Hirdetőink lakossági és üzleti termékek és szolgáltatások kereskedelmét is bonyolítják hálózatunkon, így ha nem is azonnal, de idővel biztos felkerül olyan ajánlat, amely tökéletesen passzol az oldalhoz.
  Amennyiben lehetőséged van elérni nagy tömegben olyan embereket, akik szívesen csatlakoznának, ajánld nekik hálózatunkat és 10 – 15% -ot kapsz minden későbbi eladásuk után.
  Ha oldaltulajdonos vagy és felkeltettem érdeklődésedet, vagy Superaffiliate szeretnél lenni tagok toborzása révén, ne várj, regisztrálj be azonnal a http://www.forestview.eu/hu/register/ címen, kérdéseiddel pedig keress bátran a zsoltf [kukac] forestview.eu címen.
  Üdv.,
  Fodor Zsolt

  Megosztás
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
Fodor ZsoltKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › Affiliate programok, e-kereskedelem partnerprogram › Forestview Hungary Prémium Affiliate Hálózat This topic has 0 hozzászólás, 1 résztvevő, and was last updated 9 years, 5 months telt el by Fodor Zsolt. Log In Register Lost Password 1 / 1 bejegyzés megtekintése Szerző Bejegyzés 2013-10-28-13:58 #200 Fodor ZsoltFelhasználó Vállalatunk a...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum