Kezdőlap Fórumok Fő fórum Adsense pénzkeresés Google Adsense bővebben

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #168
  Andi
  Felhasználó

  A Google Adsense egy népszerű és nagyon hasznos webes hirdetési lehetőség mely nagyon sok weboldalalnak biztosítja a magas bevételt. Teljesen érthetően megfogalmazott szabályai vannak melyek betartása nagyon fontos, ha hosszútávon szeretnéd a Goggle Adsense-t bevételi forrásnak.

  Amennyiben szeretnéd hogy jól működjön a Google Adsense a weboldalodon, szigorúan tartsd szemed előtt ezt a pár jótanácsot.

  – Csak tartalommal ellátott weboldalra tegyél fel hirdetést.
  – Soha ne lépj rá az oldaladon megjeléenő hirdetésekre és erre ne kérj meg senkit. Azonnal rájönnek és csalás miatt ki is zárnak. Nem éri meg kockáztatni.
  – Mindig csak a megengedett számú hírdetést helyezd el a lapodon.
  – Nem helyezhetsz el hirdetéseket a következő tartalmú lapokon: https://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=hu&query=programszab%C3%A1lyzat&answer=48182&ctx=hu:search Tartalmi irányelvek.
  – A Google Adsense hirdetéseknek mindig ugyanazon az oldalon kell megnyílniuk, ahol rálépnek.
  – Kerüld a túl sok kulcsszó használatát.
  Ha látogatott az oldalad és betartod a feltételeket, jól kereshetsz az Adsense-el.

  Megosztás
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › Adsense pénzkeresés › Google Adsense bővebben This topic has 0 hozzászólás, 1 résztvevő, and was last updated 10 years telt el by Andi. Log In Register Lost Password 1 / 1 bejegyzés megtekintése Szerző Bejegyzés 2013-02-26-14:24 #168 AndiFelhasználó A Google Adsense egy népszerű és nagyon hasznos webes...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum