Kezdőlap Fórumok Fő fórum MLM renszerű valós internetes munkák Sikerprogram Ha már MLM akkor legyen olyan ahol az egszeri munk

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #184
  Kállai Éva
  Felhasználó

  Az interneten biztosan Te is tapasztaltad már, hogy rengeteg olyan pénzkereseti lehetőség van, ahol csak adnak egy linket regizz be aztán, hogy merre tovább azt már senki nem mondja el.
  :dry: Olykor csábítónak tűnnek, ezek az üzletek hisz azt hirdetik, hogy nem kell toborozni nem, kell, semmit csinálni csak befizetsz x összeget és majd dől a lé.
  Ez egy szép mese csak egy gond van vele, hogy nem igaz. :ohmy:
  Nálunk 5 év alatt otthoni munkával elérheted, azt amit 40 év robotolással sem tudnál, de gondolom arra már mindenki rájött, hogy másnak dolgozni nem kifizetődő! de ha mégis csak a túlélésre elég !
  Mindent megmutatunk és mindent megtanítunk, ráadásul ingyen mivel az átképzés nálunk online történik és ingyenes.
  Ettől jobb ajánlatod sem jelenleg, sem az elkövetkező 50 évben sem fogsz találni.
  Akit érdekelnek a részletek írjon itt a fórumon, vagy töltse ki weboldalon az űrlapot az még nem kötelez semmire .
  További infó itt

  Megosztás
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
Kállai ÉvaKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › Sikerprogram › Ha már MLM akkor legyen olyan ahol az egszeri munk This topic has 0 hozzászólás, 1 résztvevő, and was last updated 10 years telt el by Kállai Éva. Log In Register Lost Password 1...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum