Kezdőlap Fórumok Fő fórum MLM renszerű valós internetes munkák Sikerprogram Költségmentes internet munka,mindenkinek,

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #192
  Ádám Tibor
  Felhasználó

  költség mentes internet munka:

  A GlobAllShare célja, hogy felhasználói ne csak használják, hanem a magukénak érezzék a globális közösséget és ezáltal valóban úgy formálják, ahogy nekik a legmegfelelőbb. Ezért a GlobAllShare minden felhasználójának tulajdonosi státuszt biztosít ingyenesen megszerezhető részvények formájában az előszervezési időszak alatt.

  A GlobAllShare minden tagja, aki az előszervezés ideje alatt csatlakozik és részt vesz a globális terjeszkedésben, folyamatosan GlobAllShare részvényekhez juthat teljesen ingyenesen és részvényei után minden hónapban részesedést kap a globális nyereségből az indulást követően.

  Részesülj a globális nyereségből

  A GlobAllShare minden felhasználójával megosztja globális nyereségét, aki részt vett az előszervezés ideje alatt a globális terjeszkedésben.

  Az indulást követően a GlobAllShare részvényesei között minden hónapban a globális nyereség 70%-oszlik meg részvényeik száma alapján, így minden részvényes folyamatos havi jövedelemhez juthat.

  De a GlobAllShare részvényesei nem csak havi részesedést kapnak, hanem részvényeiket el is adhatják azok névértékén, így azonnal nagyobb összeghez juthatnak.

  Szerezz Te is részvényeket

  A GlobAllShare közösségében Te is egyszerűen juthatsz részvényekhez az előszervezési időszak alatt. Mindössze annyi a dolgod, hogy meghívod ismerőseidet a GlobAllShare oldalára.

  Ha sikerült 5 ismerősödet meghívnod, akkor máris 1 GlobAllShare részvényhez jutottál. De nem csak saját ismerőseid meghívásai után szerezhetsz részvényeket, hanem minden az ismerőseid után meghívott további felhasználó, ismerőseid ismerősei után is, mert 7 egymást követő szinten keresztül minden ismerősöd után, aki eléri az 5 sikeres meghívást 1 újabb GlobAllShare részvényt kapsz Te is.

  Ha sikerült 5 ismerősödet meghívnod, akkor máris 1 GlobAllShare részvényhez jutottál. De nem csak saját ismerőseid meghívásai után szerezhetsz részvényeket, hanem minden az ismerőseid után meghívott további felhasználó, ismerőseid ismerősei után is, mert 7 egymást követő szinten keresztül minden ismerősöd után, aki eléri az 5 sikeres meghívást 1 újabb GlobAllShare részvényt kapsz Te is.

  Folyamatos jövedelem

  A GlobAllShare globális közösségében részvényeid után folyamatos havi jövedelemhez juthatsz, mivel minden hónapban részesedést kapsz a globális nyereségből, részvényeid száma alapján.

  Ha sikerült 5 ismerősöd meghívnod a GlobAllShare közösségébe és meghívott ismerőseid is 5 ismerősüket hívták meg az téged követő 7 szinten, akkor a következő részesedésre lehetsz jogosult minden hónapban.

  szint 1…. 5 meghívás…… 1 GAS részvény
  szint 2…. 25 meghívás….. 5 GAS részvény
  szint 3…. 125 meghívás… . 25 GAS részvény
  szint 4…. 625 meghívás…. 125 GAS részvény
  szint 5…. 3 125 meghívás. . 625 GAS részvény
  szint 6…. 15 625 meghívá.. 3 125 GAS részvény
  szint 7…. 78 125 meghívá.. 15 625 GAS részvény

  Összesen .. 19.531 GAS részvény

  A példa alapján összesen 19.531 GlobAllShare részvényt szerezhetsz ingyenesen, melyek után havi részesedést kapsz a globális indulást követően. Ha például minden részvény után csak 0.25$ részesedést kapsz havonta, a globális nyereségből, akkor is közel 5.000$ lesz a havi jövedelmed. De minden részvényed után havonta 0.5$ vagy 1$ részesedést is kaphatsz, így havonta 10.000$ vagy 20.000$ jövedelmet is könnyen elérhetsz.

  Részvényeid számát, értékét és havi részesedésed összegét Webirodádban láthatod folyamatosan.

  Pénz azonnal

  A GlobAllShare közösségében részvényeid után nem csak részesedést, folyamatos havi jövedelmet szerezhetsz, hanem azonnal nagyobb összeget is, mert részvényeid akár azonnal eladhatod.

  Részvényeidet a globális indulást követően, azok névértékén el is adhatod, így azonnal nagyobb összeghez juthatsz. Például, ha a részvények névértéke 10$ lesz az indulást követően és Te a példa szerinti 19.531 GlobAllShare részvénnyel rendelkezel, akkor azokat összesen 195.531 $-ért adhatod el, így azonnal jelentős pénzösszeghez juthatsz. Természetesen a Részvények névértéke könnyedén elérheti a részvényenkénti 20 vagy 40$-t is, attól függően, hogy mennyien használják a GlobAllShare közösségi oldalát világszerte.

  Ne feledd, hogy részvényeket csak az előszervezési időszak ideje alatt szerezhetnek a GlobAllShare felhasználói teljesítményük alapján, így a globális induláskor csak azok rendelkeznek majd részvényekkel, akik részt vettek a GlobAllShare kiépítésében.

  Az indulást követően nem lesz további részvénykibocsájtás, így részvényeket kizárólag csak azoktól a felszanálóktól lehet majd vásárolni, akik részt vettek a globális kiépítésben és ezért részvényeket kaptak.

  Regisztráld magad most: 3 778 017
  felhasználó csatlakozott már.
  http://www.globallshare.com/reghu1081782.html

  Megosztás
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
Ádám TiborKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › Sikerprogram › Költségmentes internet munka,mindenkinek, This topic has 0 hozzászólás, 1 résztvevő, and was last updated 9 years, 8 months telt el by Ádám Tibor. Log In Register Lost Password 1 / 1 bejegyzés megtekintése Szerző Bejegyzés 2013-06-23-17:27 #192 Ádám TiborFelhasználó költség...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum