3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #158
  Andi
  Felhasználó

  A Magyar Kedvezmény Kártya rendszere egy olyan új vásárlói közösség, ahol minden regisztrált felhasználó ingyenesen juthat kedvezménykártyájához és teljesen ingyenesen, díjfizetés nélkül vehet részt a jutalékrendszerben, így minden felhasználó azonnali kedvezményekhez juthat vásárlásai során és folyamatos havi jövedelemhez a jutalékrendszerben, saját és meghívottjainak teljesítménye alapján.A Magyar Kedvezmény Kártya Prémium szolgáltatásai minden felhasználó részére további előnyöket és még nagyobb összegű jutalékokat, jövedelmet biztosíthat minden hónapban. Az MKK Prémium tagsággal rendelkező felhasználóink egyszerűen és kényelmesen, akár otthon a számítógépük előtt ülve, napi pár perc munkával és néhány kattintással az interneten, minden hónapban kiemelkedő, akár 1.000.000 Ft feletti jövedelmet is elérhetnek a Magyar Kedvezmény Kártya Prémium szolgáltatásainak segítségével.
  Kedden és csütrökön 19:00 órától INGYENES, élő Web-Konferencia oktatás.
  Itt regisztrálhatsz:
  http://www.magyarkedvezmenykartya.hu/1154620

  Megosztás
  #318
  Ricsi
  Felhasználó

  Magyar Kedvezmény kártya Kvízjáték
  Ha már tag vagy. a nyitó oldalon minden nap találsz egy kérdést. Ha erre az adott héten legalább 4x jól válaszoltál részt veszel a vasárnapi sorsoláson, ahol értékes ajándékokat nyerhetsz.

  Megosztás
  #319
  Siska László
  Felhasználó

  ezt a kártyát hol lehet felhasználni?

  Megosztás
3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › Magyar Kedvezmény Kártya › Magyar Kedvezmény Kártya This topic has 2 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 9 years, 8 months telt el by Siska László. Log In Register Lost Password 3 bejegyzés megtekintése -...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum