1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #114
  Andi
  Felhasználó

  Marketagent ahol kérdőívek kitöltésével kereshetsz pénzt
  Könnyű, egyszerű, valós internetes munka

  Ez megint az a munka, amiből milliomos tuti nem leszel, de könnyű, valódi otthonról végezhető. Bátran ajánlom diákoknak, nyugdíjasoknak, bárkinek, akinek jól jön egy kis mellékes pénz. Kérdőíveket kell online kitöltened a Marketagent piac és véleménykutató cég számára. A cég megbízható, pontosan fizet. Csak számítógépre és internet elérésre van szükséged hozzá.
  Egy fillér anyagi befektetést sem igényel, senkire nem kell rátukmálnod semmit és már azért is fizet, mert regisztrálsz.
  A cég a regisztrálásodat 150 bónusz ponttal jutalmazza, mely 1.5 eurót ér. Ezután változó időközönként küldenek a megadott email címedre magyar nyelvű kérdőíveket, melyek kitöltése maximum 15 percet vesz igénybe. Kérdőívenként 30-250 pont között fizetnek. 100 pont, 1 eurónak felel meg. A Marketagentnél nem szükséges gyűjtögetned a pénzed, már egészen kis összegeket (2 euro) is kifizet. Regisztrációkor egy kérdőívet kell kitöltened, itt érdemes minél nagyobb érdeklődést mutatnod a megjelölt témákkal szemben, mert annál több kérdőívre számíthatsz.
  A Marketagent lehetőséget ad még pontgyűjtésre, ha embereket toborzol számukra. Amennyiben a te ajánlásod alapján regisztrál valaki az oldalon az első kitöltött kérdőíve után 100 pontot (1euro) írnak jóvá a számládon. Ez nem MLM, többször nem fogsz pontban részesülni az általad csatlakozottak után, mindenki után csak kizárólag egyszer.
  Akárhogy csűrjük, csavarjuk, semmi nem szól a munka ellen, csak pozitívumokat hoz az életünkbe.
  Ezen a linken azonnal csatlakozni tudsz:
  http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=601078

  Megosztás
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › Pénzkereset kérdőívek kitöltésével, közvélemény kutatás › Marketagent This topic has 0 hozzászólás, 1 résztvevő, and was last updated 10 years, 1 month telt el by Andi. Log In Register Lost Password 1 / 1 bejegyzés megtekintése Szerző Bejegyzés 2013-01-21-16:19 #114 AndiFelhasználó Marketagent ahol kérdőívek kitöltésével kereshetsz pénzt Könnyű, egyszerű,...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum