5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #116
  Andi
  Felhasználó

  REDOX JELZŐ molekulákat tartalmazó víz,melynek feladata a sérült, beteg sejtek felkutatása és helyreállítása.
  A termék MLM rendszerben kerül értékesítésre. Az értékesítési rendszerbe 11049 forint befizetésével lehet belépni. Ezek után kedvezményes áron juthatsz „az élet vizéhez, és építheted a saját csoportod.

  Megosztás
  #224
  hitetlen
  Felhasználó

  Redox jelző molekula….ízlelgetem a szót, próbálok némi értelmet találni mögötte, de sikertelenül. Szerintem már maga a szó is nevetséges.
  Szerintem ha ettől valaki meggyógyul azzal nzugodtan itathattak volna cukros vizet is, hiszen tudjuk, hogy a hit nagy úr, van aki a placebótol is simán meggyógyul. De könyörgöm, ennyi pénzért????

  Megosztás
  #225
  Nagy Zoltán
  Felhasználó

  MI AZ ’ASEA’?

  Sós oldat (H2O + NaCl), melyet speciális elektromos jel alkalmazásával elektrolízist hajtanak végre. Ennek hatására pozitív és negatív töltésű reaktív molekulák keletkeznek. Ezeket a reaktív molekulákat nanotechnológiás módszerrel ’becsomagolják’, hogy ne tudják semlegesíteni egymást tárolás alatt. Ezek a Redox jelző molekulák. Az emberi testben a mitokondriumok állítanak elő Redox molekulákat, de ez az évekkel csökken. A bevett ASEA hatására a mitokondriumok Redox molekula termelő aktivitása nő.
  Na ha ez csak ennyiből áll, akkor mi kerül benne tizenkétezer forintba literenként?
  Ha nem csalás, akkor miért nem lehet mondjuk 2x annyiért adni mint a sima ásványvizet. Ha nem átverés akkor millió üveg számra fogyna és biztos hozna annyi hasznot, mint így, hisz ezt vagy a milliomosok veszik meg, vagy a nagyon elkeseredett nagyon beteg emberek. Ha nem lenne ilyen elképesztően drága, sokkal jobban fogyna és sokkal hamarabb híre terjedne a hatásainak. Vagy az ASEA éppen arra utazik, hogy minél kevesebben vegyék, de azok méreg drágán és mire híre terjed hogy semmit sem ér addigra ők már degeszre tömik magukat a bevétellel aztán agyőőőő?

  Megosztás
  #226
  Marika
  Felhasználó

  Az egésség mindent pénzt megér. Majd megtudja, ha valami baja lessz. Nekem van 40 kilo amitől megakarok szabadúlni mert a gyerekek után rajtam maradt! Most hoz majd az eggyik ismerősöm ebből abból a vízből. Nagyon várom már.

  Megosztás
  #227
  Marika
  Felhasználó

  Kedves Mindenki! Két hete iszom az asea vízet és semi nem történik. Nem csoda szer!!!!!!!

  Megosztás
5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › ASEA › Mi az az Asea? This topic has 4 hozzászólás, 4 résztvevő, and was last updated 10 years telt el by Marika. Log In Register Lost Password 5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5 Szerző Bejegyzés 2013-01-24-07:10 #116 AndiFelhasználó REDOX JELZŐ...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum