Kezdőlap Fórumok Fő fórum MLM renszerű valós internetes munkák Magyar Autózási Társaság – MAT Mit tudunk a Magyar Autózási Társaságról? MAT

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #160
  Andi
  Felhasználó

  A Magyar Autózási Társaság által nyújtott szolgáltatáscsomagnak az éves díja 16.000. Ft plussz a belépéskor 2.500. Ft regisztrációs díj.
  Egy klubtagág alá maximum 3 autót lehet bevinni.
  Mit kapsz az éves díjad fejében?
  – Üzemanyag kedvezményt
  – Teleskörű jogvédelmet
  – Nagy értékű kuponfüzetet
  – 5-50% kedvezményt partnereiknél
  – Teljes kárrendezést
  – Assistance szolgáltatást
  – Kedvezményes Casco és kötelezőbiztosítást
  – Webáruházat ahol olcsón vásárolhatsz
  – Kártérítés érvényesítést személyi sérülés esetén
  -Folyamatos akciókban és nyereményjátékokban vehetsz részt.

  Hogy lesz ebből jövedelem?

  Azoknak a klubtagoknak, akik időt és energiát szánnak a Magyar Autózási Társaság népszerűsítésére, a klubtagsági előnyök mellett pénzkereseti lehetőség is nyílik.

  A regisztráció után a klubtag automatikusan elhelyezésre kerül a jutalék fizetés alapjául szolgáló pentagonális mátrixban, majd megnyílik alatta 5 szabad pozíció, ahová további klubtagok kerülhetnek, akik alatt szintén megnyílik 5 újabb pozíció.

  A klubtagtól induló, 6 mélységen belüli minden egyes pozíció elfoglalása jutalékot eredményez a klubtag részére, amennyiben a klubtag személyesen legalább 5 új tagot ajánl és ők klubtaggá válnak.

  Ezen kívül minden hónapban felajánlják a „Hónap Termékét”, melynek megvásárlása további jutalékra jogosítja a klubtagot, a tőle induló pozíciókban levő klubtagok forgalmából.

  Megosztás
  #326
  zsazsa
  Felhasználó

  Én ezt egy annyira jó dolognak tartom! Tudjátok hogy a Rékasi is benne van a Barátokköztből? Pedig ő azért művelt ember. Győzögetem a férjemet, hogy mi is lépjünk be, de állítja, hogy errelől is kifog derülni valami. Meg hogy nekünk ez a fajta munka nem megy. Egyszer beléptem egy MLMBe az élet elixirbe és tényleg nem tudtam eladni mert nagyon drága volt. De ez nem kerül még húszezerbe sem. Írjatok már róla valami jót hogy meg tudjam mutatni az embernek.

  Megosztás
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › Magyar Autózási Társaság – MAT › Mit tudunk a Magyar Autózási Társaságról? MAT This topic has 1 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 10 years telt el by zsazsa. Log In Register Lost Password 2...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum