7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #167
  Andi
  Felhasználó

  Itt elmondhatod véleményed, tapasztalatod az MLM-el kapcsolatban.

  Megosztás
  #376
  Roberto
  Felhasználó

  Meg mondom én nektek gyerekek a tutit az MLM-ről. Az MLM arról szól, hogy pár évig szívsz, és nem kapsz semmi pénzt (vagy csak minimálisat) a heti akár 40-50 órás munkákért meg utánajárásokért. Aztán vagy bejön és ott lesz az az 500 fős hálózat alattad, ami azt jelenti, hogy onnantól kezdve dől a lé, akár dolgozol, akár nem, vagy rosszabb (és gyakoribb) esetben nem jön be és akkor dolgoztál több évig a semmiért és minden barátod és ismerősöd kerül téged, mert beakartad öket is szervezni. :) :) :)

  Megosztás
  #377
  Andi
  Felhasználó

  Ez aranyos Roberto, de ez így nem igaz. :cheer: Ezt a munkát is tanulni kell, elsajátítani a tudást hozzá és akkor sikeres lehetsz.

  Megosztás
  #378
  Roberto
  Felhasználó

  Az van ide írva, hogy elmondhatom a véleményem.Elmondtam. En így gondolom.

  Megosztás
  #379
  Petya
  Felhasználó

  Az MLM NEM piramisjáték a jogszabályok szerint, mert valós termékekkel, szolgáltatással kereskedik.Legyen ez akár internetes oktató anyag, élelmiszer, táplálék kiegészítő, vagy tisztítószer.
  Vannak akik úgy gondolják, hogy annak a valószínűsége, hogy valaki nagyon jól keressen az MLM-ből minimális.Ha figyelembe vesszük, hogy mennyi esélye van a rulett játékban annak, hogy a fekete 12-szer kijön egymás után, akkor az MLM meggazdagodásának valószínűségét játsszuk. Ha 50 000 Ft-ot tehát 12-szer megtudjuk duplázni, több mint 100 milliónk lesz 20 perc alatt, míg MLM-ben ez 2 év ugyanekkora valószínűség mellett. Igaz, ha valaki alkalmazottként, bérből kíván milliomos lenni, a valószínűség még ennél is jóval kisebb.Tehát ha két éved is van a milliók megkeresésére, úgy hogy már közben is keresel vele, akkor keress egy szinpatikus MLM rendszert, mert hosszú távon igen is lesz eredménye a kitartó munkádnak. Ha azonnal akarsz milliókat, akkor lottóz, bár az esélyed az ötösre minimális :P

  Megosztás
  #380
  Andi
  Felhasználó

  A Facebookon találtam és gondoltam megosztom veletek, mert az MLM munkában nélkülözhetetlen látásmód:

  A következő tíz parancsolatot Írd le és tartsad mindig szem előtt.

  1. Soha, de soha ne jusson eszedbe a következő! „öreg vagyok én ehhez, vagy buta”. Fogd fel, hogy tanulni jó és sohasem késő.

  2. Ne add fel, ha kudarcaid vannak, mert az csak előre visz.

  3. Változtass a munka szó értelmén. Ne azért dolgozz, mert muszáj! Azért
  dolgozz, hogy ne unatkozz! Azért dolgozz, hogy elérd a függetlenséget.
  Dolgozz azért, hogy megmutasd másoknak te vagy a jobb. Legyen a munka egy verseny. Legyenek céljaid a munkával. Ha sokat dolgozol az jó! Ha sokat dolgozol egyre több pénzed lesz. Ha sokat dolgozol hatalmad lesz. Ha sokat dolgozol, később nem kell dolgoznod. A lényeg, hogy legyen célod a munkával!

  4. Mindig tanulj. Mivel a pénz előtt, a tudás a legnagyobb hatalom és a legdrágább valuta! Ha sokat tudsz, akkor értékes leszel. Ha sokat tudsz, fontos leszel. Ha sokat tudsz, rájössz, arra, hogy a lehetőségeidnek csak te szabhatsz határt!

  5. A tudás kincs és csak annyit ossz meg másokkal ingyen amennyit jónak látsz, de leginkább annyit amennyi fontos. Különben úgynevezett energia vámpírok tapadnak rád, akik fölöslegesen rabolják az idődet és gyakorlatilag természetesnek veszik, hogy segítsz nekik és később el is várják tőled.

  6. Csak azzal ossz meg mindent, aki méltó rá! Ingyen csak azt tanítsad, aki tényleg bebizonyítja, hogy tanulni akar és mindenki másra, csak pénzért pazarolj időt! Így több időd marad a tanulásra, önfejlesztésre!

  7. Soha ne hidd, hogy eleget tudsz már. Ez a szakma folyton fejlődik. Az Interneten rengeteg újítást találhatsz, rengeteg új dolgot.

  8. Soha ne hidd, hogy mindenkinél jobb vagy. Egy egészséges ego-val nincsen semmi gond, viszont mikor valaki azt hiszi, hogy „én vagyok az űber-brutár iszonyat nagy császár”, ott gondok keletkeznek. Mivel elhiszi, hogy ő már mindent tud és mindent ismer. Így nem tud tovább fejlődni.

  9. Vásárolj szakkönyveket, oktatóanyagokat írott könyv formájában! Bár viccesen fog hangzani, olvasgassad a wc-n ülve a kádban feküdve, azokat a dolgokat amik jelenleg hasznosak lehetnek a számodra. Még akkor is ha gyakorlati dolgokról is van szó éppen. Így is megragadnak az agyadban hasznos információk, amiket tudsz hasznosítani és amiket olvastál később segítséget adhatnak, hogy egy problémát megtudj fogalmazni majd megtalálni az interneten és végül megoldani.

  10. Amit ma nem oldasz, meg ne halaszd alvás utánra. Egy nap nem éjfélig tart! Hanem a következő alvás ciklusig… Inkább picit terheld túl magad és később pihenj többet, kapcsolódj ki, mert kiesel a ritmusból. A probléma, amivel küzdesz, legyen megoldva. Persze ha nagyon nagy feladatról van szó, sajnos muszáj felszabdalni napokra. Ha már beleőrülsz és egy probléma nem akar megoldódni, szívj el egy cigit, ha nem dohányzol, egyél valamit és közben gondolkozz rajta. Idővel az ilyen pillanatok sokat fognak előre vinni egy munkában.

  Megosztás
  #416
  Sajben Klára
  Felhasználó

  A TV2 riportját az MLM-mel kapcsolatosan láttátok? Mi a véleményetek róla? Én írtam róla egy kis bejegyzést, http://www.mlmsikerkalauz.com/2013/04/03/ebbol-nekem-is-elegem-lett/

  Megosztás
7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › Kinek mi a véleménye az MLM-ről? › Multi Level Marketing vélemények This topic has 6 hozzászólás, 4 résztvevő, and was last updated 9 years, 12 months telt el by Sajben Klára. Log In Register Lost Password...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum