3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #163
  Andi
  Felhasználó

  Nuskin

  Internet: http://www.nuskin.com

  Tulajdonosi háttér: Nu Skin Enterprise Inc. (USA)

  Értékesítés módja: MLM rendszerű, közvetlen, személyes értékesítés és csoportos termékbemutató is

  Hálózat tagjainak száma: világszerte: 755 000 fő

  Alapítás éve: Magyarországon: 2005, világszerte: 1984

  Éves árbevétel: világszerte: 1,25 milliárd dollár 48 országból (2008)

  Képviseletek száma: 1 központi iroda van egész Kelet-Európára egy kitelepített raktárral.

  Termék: prémiumkategóriás kozmetikai és táplálékkiegészítő termékek (arcgélek, karotinoid szintmérés), több mint száz tudós részvételével történik a fejlesztés

  Mennyi pénzzel lehet beszállni: nincs kötelező termékcsomag

  Értékesítési modell: az értékesítési modell üzletépítői csoportonként változó. A jutalék alapját a személyes és csoportforgalom után járó pontok adják. Minél magasabb vezetői szintet ér el a független üzletépítő, annál magasabb a jutalék kifizetése, és minél magasabb a szintje, annál nagyobb mélységben kap kifizetést, de a szinten tartási követelményeknek meg kell felelnie. Pénzben kapnak kifizetést havi rendszerességel.

  Képzés: a képzések gyakorisága is üzletépítői csoportonként változik, a képzést javarészt ők maguk végzik, a vezetőség kompenzációs terv és egyéb terméktréningekkel segíti a disztribútorok munkáját.

  Megosztás
  #367
  szelepes
  Felhasználó

  Ja. Kötelező termékcsomag az nincs, de ha nem veszed meg 270 ezerér akkor nem tudsz szervezni.
  Voltam egy előadáson. Öntelt vezetők, de hepi az élet mosollyal az arcukon. Megtudtam, ha ezeket a szereket az örök élet varázsszerei. Még tán a paradicsomba való bejutást is biztosítják. Van aki elhiszi ezt a maszlagot kérem?!

  Megosztás
  #368
  zoli
  Felhasználó

  Elmentem egy meresre. Kerdest kiirja a gep, hasznal Nuskin termekeket. Valaszom nem. Erre valami iszonyatos eredmenyt irt ki a gep. Mondja a no aki mert hogy muszaly nuskint szednem. Mondom nezzuk meg ha azt valaszolom hogy szedek, Erre a no, hogy nem lehet egymas utan merni. Jopofa.

  Megosztás
3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › Nu Skin › Nu Skin bővebben This topic has 2 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 10 years, 1 month telt el by zoli. Log In Register Lost Password 3 bejegyzés megtekintése - 1-3 /...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum