3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
  • Szerző
    Bejegyzés
    Andi
    Felhasználó

Ha már netezel miért ne kereshetnél pénzt is.
    A PandaStart egy teljesen egyszerű, befektetés és rizikó mentes.
    Már azzal is pénzt keresel, ha beállítod kezdőlapnak. Megnézegeted az általuk felajánlott oldalakat, gyorsan átfutod, válaszolsz két kérdésre, és máris pontot kaptál. A pontjaid hónap végén pézre váltod. Ha az ismerőseidnek is megmutatod még több pénzt kereshetsz.
    Ebből ugyan nem leszel milliomos, de tanulóknak, munkanélkülieknek Gyesen lévő anyukáknak és mindenki másnak ajánlom, aki kevés munkával havi 20000 forintnak is tud örülni.
    Ezen a linken mindent elolvashatsz és regisztrálni is tudsz.
    http://www.pandastart.com/index.php?ref=107782&tid

Megosztás
    Katica62
    Felhasználó

Ide is regisztráltam tegnap és már dolgozom is. Ezer köszönet, a sok kicsi sokra megy!
    Örülük, hogy tegnap rátok akadtam, elegem volt már a sok átverésből. itt m,eg azonnal látom mi az ami nekem fekszik. Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! B) B)

Megosztás
    Zsuzska
    Felhasználó

Csatlakoztam.Köszönöm tippet!!!!!!!!

Megosztás
3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › Nézegess, lájkolj, keress › PandaStart › PandaStart This topic has 2 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 10 years, 1 month telt el by Zsuzska. Log In Register Lost Password 3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3 Szerző Bejegyzés 2013-02-08-13:28 #134 AndiFelhasználó Ha már netezel miért ne...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum