2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #113
  Andi
  Felhasználó

  Ha már netezel miért ne kereshetnél pénzt is.
  A PandaStart egy teljesen egyszerű, befektetés és rizikó mentes.
  Már azzal is pénzt keresel, ha beállítod kezdőlapnak. Megnézegeted az általuk felajánlott oldalakat, gyorsan átfutod, válaszolsz két kérdésre, és máris pontot kaptál. A pontjaid hónap végén pézre váltod. Ha az ismerőseidnek is megmutatod még több pénzt kereshetsz.
  Ebből ugyan nem leszel milliomos, de tanulóknak, munkanélkülieknek Gyesen lévő anyukáknak és mindenki másnak ajánlom, aki kevés munkával havi 20000 forintnak is tud örülni.
  Ezen a linken mindent elolvashatsz és regisztrálni is tudsz.
  http://www.pandastart.com/index.php?ref=107782&tid

  Megosztás
  #216
  Nagy Zoltán
  Felhasználó

  Ezt ismerem én is benne vagyok vagy 4 hónapja és ha nem is nagyon sokat, de azért keresek vele. Mult hónapban 12200 forintot. Én még fősulis vagyok, jól jön. Tud valaki esetleg még mellé mást ajánlani?

  Megosztás
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › Nézegess, lájkolj, keress › PandaStart This topic has 1 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 10 years, 2 months telt el by Nagy Zoltán. Log In Register Lost Password 2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2 Szerző Bejegyzés 2013-01-20-13:13 #113 AndiFelhasználó Ha már netezel miért ne kereshetnél...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum