6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #187
  Sajben Klára
  Felhasználó

  A Pure Leverage egy bő hónapja indult rendszer. Valószínűleg népszerűbb lesz az Empower Networknél is. Alapítója Joe Therien, a GVO tulajdonosa. A GVO egy igen tekintélyes múlttal rendelkező online üzletet biztosító cég. A Pure Leverage a GVO már bejáratott infrastruktúráján, de új eszközökkel indul.

  Mi is a Pure Leverage?

  – blog platform
  – videómail küldés
  – automata válaszküldő rendszer (autoreszponder)
  – vevőelkapó rendszer (lead capture system)
  – videókonferencia terem
  – képzési rendszer az online marketing nagyágyúitól

  Gyakorlatilag tehát mindent lefed, ami egy online vállalkozónak szükséges: a vevőelkapó lap, feliratkozó űrlap, automata válaszküldő rendszer, plusz a manapság igen népszerű és feljövőben levő videomail küldő rendszer, és ezen felül saját konferencia terem.

  Mindez egy 25 dolláros havi átalánydíjért. Ha valaki utánajár a hasonló komoly rendszereknek, akkor csak ezek egyike (pl. az autoreszponder, vagy a videókonferencia terem) önmagában kerül ennyibe. Ha pénzt is akarsz keresni, akkor van egy havi 20 dolláros viszonteladói díj is.

  A kompenzációs terv nagyon egyszerű, de kiváló: első hónapban az általad behozott tag előfizetési díjának 100 % – át megkapod. A második hónaptól kezdve az általad behozottak havi díjának 50%-át kapod meg, plusz az általad behozottak jutalékának az 50 %-át. Azaz messzemenőleg érdeked, hogy referráltjaid is sikeresek legyenek.

  Most áprilisra van egy speciális verseny, a lejobb üzletépítő egy Ferrarit kap.

  Egyelőre minden angolul van. Viszont az üzlet teljesen nemzetközi, így várható lesz a fordításoik megjelenése is. Addig is, ha sikerülne összehoznunk egy magyar mesterelme (mastermind) csoportot, szívesen segítek az angolul kevésbé tudóknak.

  Regisztrálni itt lehet, vagy ha kell segítség, küldj üzenetet.

  http://bit.ly/16oxcUf

  Megosztás
  #417
  Gombor Emőke
  Felhasználó

  szia, tudnál bővebbet mondani hogyan is kell pontosan használni a pure leverage oldalt? azt hiszem nem értem egy kicsit
  dec24@freemail.hu
  vagy itt?

  Megosztás
  #419
  Sajben Klára
  Felhasználó

  Privátban küldtem a jelzett e-mail címre.

  Megosztás
  #420
  Névtelen
  Inaktív

  Üdv Primula! a skype-odra küldtem felkérést és egy kis köszöntést! Üdv Santa! Mesés napot :)

  Megosztás
  #426
  Sajben Klára
  Felhasználó

  Szia Santa! Nem érkezett Skype üzenet.

  Megosztás
  #418
  Névtelen
  Inaktív

  újból elküldtem. a pure érdekel mert még nem találtam Senkit Rajtad kívül, aki ezzel foglakozna magyra nyelven. a skype címeme ha nem ment volna el jól: santaszanta Sánta Attila (Santa) Debrecen további szép napot! :)

  Megosztás
6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
Sajben KláraKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › Pure Leverage › Pure Leverage This topic has 5 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 9 years, 7 months telt el by Sajben Klára. Log In Register Lost Password 6 bejegyzés megtekintése - 1-6 /...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum