1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #190
  Sajben Klára
  Felhasználó

  Ripple = víz fodrozódása, pl. amikor beledobsz egy kavicsot és koncentrikus körök keletkeznek.

  A Rippln egy 2013. április első felében indult rendszer. Jelenleg (2013 május 5) még előszervezési fázisban van, és nagyon sok technikai részlet még titkos, nem nyilvános.

  Amit tudni lehet róla: a mobil piacra koncentrál, egy ingyenes applettel. Bárki használhatja, egy facebookhoz hasonló közösségi kommunikátor lesz. Ami a nagy különbség, az az, hogy a kezdetektől nyomon követik, hogy ki kin keresztül került be a rendszerbe, tehát így gyakorlatilag nyomon követhető lesz a „szociális lábnyomod”. Azért Rippln a neve, mert nemcsak a közvetlen kapcsolataidat tartja számon, hanem azokat is, akik a te közvetlen kapcsolataidon keresztül, illetve azok kapcsolatain keresztül regisztráltak. Így jönnek létre azok a bizonyos fodrozódások, vagyis koncentrikus körök.

  Mostanában több cég rástartolt arra, ami a Facebook hiányossága, nevezetesen, hogy a közösségi hatást mérje, kimutassa, és azt az adott felhasználó számára valamilyen módon anyagilag is honorálja.

  A Rippln rendszer ezek közül azért tűnik ki, mert az amerikai online üzletág nagy nevei közül nagyon sokan támogatják, olyanok, akik nem teszik le a voksukat bármiféle rendszer mellé.

  3 hét alatt 400000 a regisztrált létszám, ami óriási terjedési sebességnek számít. Eddig egyetlen online lehetőség se terjedt így. Most be lehet kerülni egy belső körbe, kizárólag meghívóval, ingyenesen, és elkezdheted építeni a saját köreidet. 2013. május végén indul nyilvánosan a rendszer, te addigra már lépéselőnyben lehetsz.

  Ha érdekel, és kérsz meghívót, akkor írj privátban (név és e-mail cím szükséges) a meghívó kiküldéséhez.

  Megosztás
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
Sajben KláraKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › Rippln This topic has 0 hozzászólás, 1 résztvevő, and was last updated 9 years, 11 months telt el by Sajben Klára. Log In Register Lost Password 1 / 1 bejegyzés megtekintése Szerző Bejegyzés 2013-05-05-19:37 #190 Sajben KláraFelhasználó Ripple = víz fodrozódása, pl....Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum