Kezdőlap Fórumok Fő fórum MLM renszerű valós internetes munkák CaliVita Tudj meg többet a CaliVita hálózatról

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #127
  Andi
  Felhasználó

  Több mint 20 éve a magyar piacon.
  A CaliVita táplálék-kiegészítőket kínál,de termékei között megtalálhatóak szépségápolási és egyéb az egészség megőrzését szolgáló termékek.
  Direkt értékesítési rendszerével nem csak a termékek használatára, de pénzkeresetre is lehetőséget kínál.
  http://www.calivita.com/

  http://youtu.be/GlsgXWCExAE

  http://youtu.be/TbfTmq1cx8Q

  Megosztás
  #285
  Andi
  Felhasználó

  Íme a magyar nyelvű oldal linkje:
  http://www.calivita.hu/

  A regisztrációs ürlap kitöltése után 15.500 Ft értékben kell vásárolnod ahhoz, hogy teljes értékű tagjukká válj.

  Rendkívül széles, több mint száz terméket felvonultató termékskálájának előállításakor a vállalat nagy hangsúlyt helyez a minőségre.

  A termékek az Egyesült Államokban készülnek az élelmezésügyi és gyógyszerhatóság, az FDA felügyelete mellett, a legkorszerűbb technológiával, kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával. Nem tartalmaznak cukrot, sót, tartósítószert, mesterséges ízesítő- és színezőanyagokat. A CaliVita® International 100 százalékos garanciát vállal termékei minőségéért.

  Megosztás
  #286
  csaken
  Felhasználó

  Most találtam.

  FEKETEBODZA

  Egyes tanulmányok szerint a feketebodza – mely a SambuRex-ben (http://egeszsegeselet.vitaminarzenal.com/products/samburex) nagy mennyiségben és koncentrációban megtalálható – rendkívül hatékonyan csillapítja az influenzavírus okozta panaszokat, lerövidítheti a betegen töltött időt (akár 4 nappal is!), és a tünetek és szövődmények ellen használt gyógyszerek mennyiségén is csökkenthetsz. Mindezeken felül serkenti az immunrendszerünk védekezési mechanizmusait az influenzavírus ellen, gátolva annak „szaporodását”, emellett a vírusfertőzések szövődményeként jelentkező bakteriális fertőzések bizonyos típusait is megfékezi. (a vényköteles antibiotikumokhoz hasonlóan, de természetes úton.)

  A SambuRex ízletes kivonata a feketebodzának, és más immunrendszert támogató gyógynövényeknek (echinacea, astragalus), így gyermekeknek is ideális lehet! Alkoholmentes, így gépkocsivezetőknek és munkagépekkel dolgozók is bátran használhatják.

  Megosztás
3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › CaliVita › Tudj meg többet a CaliVita hálózatról This topic has 2 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 10 years telt el by csaken. Log In Register Lost Password 3 bejegyzés megtekintése - 1-3 /...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum