Kezdőlap Fórumok Fő fórum MLM renszerű valós internetes munkák AMWAY HOME Tudj meg többet az Anway Home-ról

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #126
  Andi
  Felhasználó

  Környezetbarát termék a biztonságosabb tisztításért.
  Az Amway Részvénytársaság magyarországi leányvállalata 1991-ben jött létre, jelenleg már több tízezer üzleti vállalkozója van.
  Az AMWAY HOME háztartás tisztítószerek választéka, amely mosási, felülettisztítási és mosogatási feladatokra kínál hatékony megoldást a BIOQUEST FORMULA™ segítségével. Az egyedülálló formula természetes eredetű összetevőket tartalmaz, amelyek nemcsak kiválóan tisztítanak, de ugyanakkor kíméletesek a környezetre nézve.
  Üzleti vállalkozás:
  Az Amway üzleti vállalkozók jutalékrendszere megjutalmaz tégedt és az általad szponzorált többi Amway üzleti vállalkozót a termékek eladásáért. Bevételhez jutsz a következőkből:
  Kiskereskedési haszonkulcs a vásárlóknak eladott termékek után.
  Havi teljesítménybónusz az üzleti volumen 3%-a és 21%-a között a havi termelékenység függvényében.
  Havi és éves vezetői bónuszok, illetve más pénzjutalmak és üzleti kezdeményezések a szponzorált csoport tevékenysége alapján.

  Megosztás
  #283
  Hattyu
  Felhasználó

  Nálunk az egyik boltosnál tudok rendelni amire szükségem van az anway termékekből. Én a sütőtisztitóját használom folyamatosan. Nekem nagyon bevált.

  Megosztás
  #284
  Roberto
  Felhasználó

  Nállunk az asszony vagy 8 évig Anwayezett. Nagyon ment neki. Igaz ő csak árulta a termékeket és nem épített hálózatot. De komolyan iszonyú mennyiséget eladott és rengeteget keresettt vele. Mindig azzal húztam, hogy ő a környék legnagyobb háztartási üzlete. Aztán ahogy beütött a gazdasági válság az ő üzletének is lőttek. Szép lassan koptak el a vevők, két éve meg már semmit nem ad el.

  Megosztás
3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › AMWAY HOME › Tudj meg többet az Anway Home-ról This topic has 2 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 10 years, 1 month telt el by Roberto. Log In Register Lost Password 3 bejegyzés megtekintése...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum