1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #140
  Andi
  Felhasználó

  A Videócégtár és a Társkereső partner programjai lehetőséget biztosítanak neked, hogy weboldalad egy újabb szolgáltatással bővítsd, és ezáltal plusz jövedelemre tegyél szert. A hozzád érkezett látogatókat a weboldaladon elhelyezett bannerek segítségével irányítod a Videócégtár és a Társkereső lapjaira, ahol megrendelhetik szolgáltatásaikat. A teljesített megrendelések után a cég jutalékot fizet neked.
  A partner programhoz történő csatlakozás ingyenes. A csatlakozáshoz csak a regisztrációs adatlapot kell kitöltened. A sikeres regisztrációt követően egy saját jelszóval védett statisztikai felületet kapsz. Itt folyamatosan valós időben kísérheted figyelemmel a weblapodon keresztül érkezett látogatószámot, megrendeléseket, jutalékaid alakulását, illetve módosíthatod adataid és letöltheted az aktuális bannereket.
  A weboldaladról hozzájuk érkezett látogatók után, akik igénybe vették szolgáltatásukat és kiegyenlítették ennek díját, jutalékot fizetnek neked, melynek mértéke a weboldaláról érkezett és értékesített szolgáltatás 20 %-a a társkereső partnerprogramban. A Videócégtár partnerprogramban pedig egy megrendelés esetén 4000 Ft. Jutalékod a rendszer automatikusan számolja, a fentebb említett statisztikai oldalon tudod nyomon követni. A jutalékod havonta egyszer fizetik ki, az előző hónap utolsó napjáig kiegyenlített számlákat figyelembe véve.
  http://videocegtar.hu/tarskereses/jel_felt.htm

  Megosztás
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Megosztás
AndiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › Affiliate programok, e-kereskedelem partnerprogram › Videócégtár és a Társkereső partner program › Videócégtár és a Társkereső partner programról This topic has 0 hozzászólás, 1 résztvevő, and was last updated 10 years, 1 month telt el by Andi. Log In Register Lost Password...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum