#260
simi
Felhasználó

DXN Spirulina Cereal – Spirulina tartalmú gabonapehely

A kiegyensúlyozatlan étrend és a rostanyag nélküli étrend hozzájárul az elhízáshoz és sok más egészségügyi problémához, mint a magas koleszterin szint, magas vérnyomás, cukorbetegség és rák.

A DXN Spirulina Cereal csúcs minőségű, magas rosttartalmú gabonapehelyből és porított spirulinából áll. A spirulinát szuper összetételű élelmiszernek tartják, mert mindent tartalmaz amire a szervezetnek szüksége van és ezért jobb mint más vitamin tartalmú táplálék kiegészítő.

A legújabb kutatások rámutattak a spirulina jótékony egészségügyi hatásaira:

1. erősíti a test vírus ölő rendszerét
2. csökkenti a koleszterint
3. csökkenti a rák kockázatát
4. erősíti az immunrendszert
5. csökkenti a vese toxicitását
6. felépíti az egészséges lactobaktérium flórát
7. gyorsítja a sebgyógyulást
8. megszünteti az alultápláltságot
9. csökkenti a vérsűrűséget

Magas a rostanyag tartalma:
A rost fontos része a táplálékunknak. Két fajta rost létezik.

Oldhatatlan rost:
Az oldhatatlan rost javítja a széklet állagát. Meggátolja a székrekedést. Az oldhatatlan rost lesúrolja a vastagbél falát, ilyformán eltávolítja és fölrakódott méreganyagot és meggátolja annak lerakódását.

Oldható rostanyag:
Az oldható rost csökkenti a vér koleszterin szintjét és segít szabályozni a vércukor szintjét.

A DXN különös gonddal alkotta meg a DXN Spirulina Cerealt, hogy kielégítse a napi táplálkozással kapcsolatos igényeket, különösen az egészségtudatos emberek számára.

A spirulina híres arról, hogy kiegyensúlyozott formában tartalmazza tápanyagokat, amíg a magas rost tartalmú gabonapelyhet a táplálkozáskutatók javasolják. A DXN gabonapehely nagyon jó minőségű gabonából és porított spirulinából áll és így nagyon jó minőségű tápanyagforrás.

Megosztás
simiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › Ganoderma, egészséges kávé, DXN › A DXN-ről bővebben › Re: A DXN-ről bővebben 2013-02-28-07:13 #260 simiFelhasználó DXN Spirulina Cereal – Spirulina tartalmú gabonapehely A kiegyensúlyozatlan étrend és a rostanyag nélküli étrend hozzájárul az elhízáshoz és sok más egészségügyi problémához, mint a...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum