#258
simi
Felhasználó

DXN Cocozhi

A Cocozhi-t a legfinomabb kakaóból és ganaderma kivonatból alkották meg.

A kakaó jó tulajdonságai: A kakaó gazdag flavonoidokban ami a szív és érrendszerre van jó hatással. A flavonoidok antioxidánsként viselkednek. Az utóbbi években a tudósok megállapították, hogy az antioxidánsokban gazdag ételek rendszeres fogyasztása csökkenti az olyan véredényekhez kötődő problémák kialakulásának veszélyét, mint például a magas vérnyomás, agyvérzés és egyéb szívbetegségek.

A ganoderma jó tulajdonságai: A modern tudomány felfedezte, hogy mennyire kiválóan tudnak a szervezetre hatni a ganodermában fellelhető tápanyagok és milyen előnyösek az egészségre nézve. A ganodermában megtalálható aktív alkotóelemeket, gyűjtőnéven „semlegesítő elemeknek” nevezték el. A „semlegesítő elemek” olyan tápanyagok, melyeknek gyógyító terápiás hatásai vannak. Az aktív alkotóelemek a következők: poliszaharidok, triterpének, adenosin, szerves germánium.

Tulajdonságaik a következő előnyökkel járnak:
1) erősítik az immunrendszert
2) javítják a vérkeringést
3) növelik a testben az oxigén szintet
4) semlegesítik a test savasságát

A Cocozhi egy instant formátumú ital csokoládé ízzel. A kiváló csokoládé ízen túl a ganoderma jótékony hatásai is élvezhetőek.

Öntsd a tasak tartalmát egy csésze forró vízbe, keverd fel és élvezd az ital üdítő hatását az egészségére gyakorolt jótékony hatásaival együtt. Az egész család számára kiváló ital.

Megosztás
simiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › Ganoderma, egészséges kávé, DXN › A DXN-ről bővebben › Re: A DXN-ről bővebben 2013-02-26-06:47 #258 simiFelhasználó DXN Cocozhi A Cocozhi-t a legfinomabb kakaóból és ganaderma kivonatból alkották meg. A kakaó jó tulajdonságai: A kakaó gazdag flavonoidokban ami a szív és érrendszerre van...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum