#271
Mátyás
Felhasználó

Nem vagyok egy fórumozós guru,de berigásztráltam,mert van egy sztorim egy nagyon jó cimbimről, aki nagyon megszívta lyonessel.Nem birom kihagyni hogy elmeséljem. Szóval a cimbimnek van egy kis élelmiszer boltja ami elég jól ment. Belépett a lyonesshez hogy nála is lehessen vásárolni kedvezményesen a még nagyobb forgalom reményében. Tíz százalék kedvezményt adott a vásárlóinak. Na a forgalma az semmit nem nőtt sőt! A boltba bejárt egy nő és minden vásárlóját megfűzött hogy lépjen be a lyonessbe és ő meg adhatta a kedvezményt az eddigi vásárlóknak.
Aztán szólt a nőnek hogy ne csinálja ezt vele menjen el az üzletéből aki ezután egész nyáron a bolt közelében szólította le a vásárlókat hogy legyenek tagok. De ez még nem elég,szólt a nagyfőnökségnek, hogy a cimbi nem engedi hogy a tagokat toborozza és még fentről el is marasztalták. A haver kilépett az egészből de a befizetett pénzét persze nem kapta vissza. Ja azt nem mondtam, hogy meg fizetett is érte hogy forgalmazó legyen.Mi lett a vége?Kilépett és még volt aki el is ment tőle mert nem adott kedvezményt.Igaz a másik boltok sem adtak, de ezek megsértődtek és inkább mentek máshova vásárolni. Azt mondja a vásárlók huszadát elvesztette. Na jó kis lecke volt neki. Most azt csinálja hogy hétfőnként leárazás van. Na persze hogy mindenki hétfőn csinálja a nagybevásárlást aztán a többi napon meg szotyizik csak az üzletben.
Na ennyit a lyonessről.

Megosztás
MátyásKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › Lyoness › A Lyonessről bővebben › Re: A Lyonessről bővebben 2013-02-17-10:06 #271 MátyásFelhasználó Nem vagyok egy fórumozós guru,de berigásztráltam,mert van egy sztorim egy nagyon jó cimbimről, aki nagyon megszívta lyonessel.Nem birom kihagyni hogy elmeséljem. Szóval a cimbimnek van egy kis...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum