#218
iwowwe sanyi
Felhasználó

Tévedsz. A piacon van ugyan konkurencia, de ez csak erősít. Az Iwowwe sokkal több tagok számlál jelenleg mint a konkurens Talk Fusion.
A világ egy hatalmas kommunikációs robbanás előtt áll. Rövidesen minden a videókról fog szólni a világon, így Magyarországon is. A Föld lakosságának csak kis része használ még video levelezést, de pár éven belül a hagyományos leveleket, mintegy 95%-ban a video e-mailek fogják felváltani.
Énmár csak így értekezem az ismerőseimmel. Mindenki visszakérdezett honnan van ilyen technikám, hogyan csinálom. Sokuk közülük már lelkes iwowwe felhasználó. Gondolj bele mennyivel nagyobb eséllyel pályázöl egy állásra, ha a sima jelentkezés helyett video e-mailben keresed meg a munkaadót. Vagy csak az egyszerű hétköznapokban, ha egy barátodnak levelet küldesz a neten, mennyi ideig tart pötyögtetni a betűket. Igy pedig csak bekapcsolod a webkamerád, elmondod amit szeretnél és mehet is a levél.

Megosztás
iwowwe sanyiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › Iwowe › IwowWe-Hungary bővebben › Re: IwowWe-Hungary bővebben 2013-02-17-08:58 #218 iwowwe sanyiFelhasználó Tévedsz. A piacon van ugyan konkurencia, de ez csak erősít. Az Iwowwe sokkal több tagok számlál jelenleg mint a konkurens Talk Fusion. A világ egy hatalmas kommunikációs robbanás előtt...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum