#237
Lizi
Felhasználó

Sziasztok Fórumozók!
Először én is nagyon megörültem amikor az első FREN hirdetésekkel találkoztam. Igaz házunk, munkánk van, viszont egy tisztességes frank hitel tulajdonosai is vagyunk, ami megfojt bennünket lassan.
Multi Level Marketingel foglalkozom másodállásban és gondoltam nem csak a hitelünk miatt, de pénzkeresetként is belevágok. Szoltam is a férjemnek, mire bukkantam. Ő matematika tanár, tehát ha nálam gondok is adódnának ennek a rendszernek a matematikai felépitésének átgondolásánál, a „másik felem ” gyors számitásai szerint ez egy hatalmas átverés.
Ezután személyesen is találkoztam egy Hölggyel, aki a FREN dedikált előadójaként mutatkozott be.
Elmondtam kétségeimet, feltettem a kérdéseimet, kértem győzzön meg róla, hogy az a helyes út ha csatlakozom hozzájuk. Nem kaptam semmire tiszta, egyértelmű választ, viszont volt hebegés-habogás. Készületlen volt, a betanult szövegén kívül nem nagyon tudott mást mondani. Ami nekem egyértelműen lejött, hogy ő sem érti honnan lesz a pénz, viszont nagyon szeretné ha belépnék.

Megosztás
LiziKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › Csalás, átverés gyanús › FREN-Future Real Estate Network › Megoldás a hitelcsapdára vagy csalás? › Re: Megoldás a hitelcsapdára vagy csalás? 2013-02-17-07:30 #237 LiziFelhasználó Sziasztok Fórumozók! Először én is nagyon megörültem amikor az első FREN hirdetésekkel találkoztam. Igaz házunk, munkánk van, viszont egy tisztességes frank hitel tulajdonosai...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum