#247
Kulcsarferi
Felhasználó

Egyszerű matematika gyerekek. A Fren az egy nagy csalás és hülyére vesz mindenkit. Aki ebbe belép vagy harmadikba kimaradt az iskolából, vagy naív mint az állat.
„Állítólag annyira új ez a rendszer, hogy a közel 2,5 év alatt 40 ezer ember lépett be a FREN RENDSZERBE. Ha a 40 ezer ember veled együtt pár hónap alatt beléptet csak 5 embert fejenként, akkor ez egészen pontosan 200 ezer embert jelent.

Ahhoz, hogy a startvonalhoz álljon mindenki 200.000×2.096 embert kell a rendszerbe beléptetni.

Akkor számszerűsítsünk: 420 millió ember ha bent lesz a rendszerben, akkor már a startvonalnál vagy, azaz 10%-os státusznak örülhetsz!

Tehát ezután már könnyű dolga van mindenkinek, 420 millió ember dolgozik egy cégben. Már csak nekik kell hozni fejenként pár embert és a lakásba be is költözhetsz!!!

Ahhoz, hogy ez bekövetkezzen több tízmilliárd embernek kell belépnie, erre viszont sok évtizedet várni kell.

A lényeg, ha nem vigyázunk 100-150 milliárd ember beléptetése esetén már azoknak is nagy része lakáshoz juthat aki pár év alatt a 10%-os szintet elérni.

Elkezdhetünk számolni, de tény, hogy már azoknak az embereknek is be kellene, hogy fizessenek ebbe a rendszerbe, akik 20-30 év múlva fognak megszületni, hogy te és a barátaid lakáshoz jussanak.”
Számoljatok!!!!!!

Megosztás
KulcsarferiKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › Csalás, átverés gyanús › FREN-Future Real Estate Network › Megoldás a hitelcsapdára vagy csalás? › Re: Megoldás a hitelcsapdára vagy csalás? 2013-03-06-10:01 #247 KulcsarferiFelhasználó Egyszerű matematika gyerekek. A Fren az egy nagy csalás és hülyére vesz mindenkit. Aki ebbe belép vagy harmadikba kimaradt az iskolából, vagy...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum