#236
Nagy Zoltán
Felhasználó

Mekkora ködösítés ez az előző cikk!
A leírásba úgy magyarázzák el a dolgokat, hogy azt gondold, itt minden rendben van, csak a te szellemi képességeid nem megfelelőek hozzá és azért nem érted :cheer: Tehát csak a te kis tyúkagyad nem veszi az adást, dehát nem is pénzügyi szakember vagy ugye. :cheer:
A bevételükről pedig:
” A leányvállalatok is több bevételi forrásból építkeznek, amelyből az első a partnerektől érkező bérleti vagy használati díj, a jövőben pedig biztosítási jutalékok. „
De könzörgöm valaki azt mondja már el nekem valaki, hogy ezeknek az embereknek miből lesz megvéve a lakás, hogy fizethessék a bérleti díjat. Ha nem átverés, miért nem lehet ezt konkrétan megmondani???
Na meg ez a szöveg:
„Ez a finanszírozó partnerek hozzájárulása után hozható nyilvánosságra. Tárgyalásokat folytatunk ennek az engedélyezéséről.”
Mutasson már valaki nekem olyan finanszírozó céget akinek nem kell a reklám, hanem titkolják a nevüket, meg tárgyalni kell velük, hogy engedélyezzék, a nevük nyilvánosságra kerülését.
Állítólag ez egy világmegváltó program, családok ezreit fogja kihúzni a kakiból, miért titkolnák, hogy ők a megváltók.
Ez nekem továbbra is bűzlik, nem győzött meg egyáltalán arról, hogy ne csalás lenne.
Majd ha az újságban vagy a TV-ben látom -mert gondolom ekkora hűhó után csak ki megy a tv-a boldog tulajdonosokat akiket a FREN juttatott lakáshoz, na akkor majd elhiszem.

Megosztás
Nagy ZoltánKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › Csalás, átverés gyanús › FREN-Future Real Estate Network › Megoldás a hitelcsapdára vagy csalás? › Re: Megoldás a hitelcsapdára vagy csalás? 2013-02-16-06:35 #236 Nagy ZoltánFelhasználó Mekkora ködösítés ez az előző cikk! A leírásba úgy magyarázzák el a dolgokat, hogy azt gondold, itt minden rendben van, csak...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum