#225
Nagy Zoltán
Felhasználó

MI AZ ’ASEA’?

Sós oldat (H2O + NaCl), melyet speciális elektromos jel alkalmazásával elektrolízist hajtanak végre. Ennek hatására pozitív és negatív töltésű reaktív molekulák keletkeznek. Ezeket a reaktív molekulákat nanotechnológiás módszerrel ’becsomagolják’, hogy ne tudják semlegesíteni egymást tárolás alatt. Ezek a Redox jelző molekulák. Az emberi testben a mitokondriumok állítanak elő Redox molekulákat, de ez az évekkel csökken. A bevett ASEA hatására a mitokondriumok Redox molekula termelő aktivitása nő.
Na ha ez csak ennyiből áll, akkor mi kerül benne tizenkétezer forintba literenként?
Ha nem csalás, akkor miért nem lehet mondjuk 2x annyiért adni mint a sima ásványvizet. Ha nem átverés akkor millió üveg számra fogyna és biztos hozna annyi hasznot, mint így, hisz ezt vagy a milliomosok veszik meg, vagy a nagyon elkeseredett nagyon beteg emberek. Ha nem lenne ilyen elképesztően drága, sokkal jobban fogyna és sokkal hamarabb híre terjedne a hatásainak. Vagy az ASEA éppen arra utazik, hogy minél kevesebben vegyék, de azok méreg drágán és mire híre terjed hogy semmit sem ér addigra ők már degeszre tömik magukat a bevétellel aztán agyőőőő?

Megosztás
Nagy ZoltánKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › ASEA › Mi az az Asea? › Re: Mi az az Asea? 2013-02-16-06:49 #225 Nagy ZoltánFelhasználó MI AZ ’ASEA’? Sós oldat (H2O + NaCl), melyet speciális elektromos jel alkalmazásával elektrolízist hajtanak végre. Ennek hatására pozitív és negatív töltésű reaktív molekulák keletkeznek....Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum