#286
csaken
Felhasználó

Most találtam.

FEKETEBODZA

Egyes tanulmányok szerint a feketebodza – mely a SambuRex-ben (http://egeszsegeselet.vitaminarzenal.com/products/samburex) nagy mennyiségben és koncentrációban megtalálható – rendkívül hatékonyan csillapítja az influenzavírus okozta panaszokat, lerövidítheti a betegen töltött időt (akár 4 nappal is!), és a tünetek és szövődmények ellen használt gyógyszerek mennyiségén is csökkenthetsz. Mindezeken felül serkenti az immunrendszerünk védekezési mechanizmusait az influenzavírus ellen, gátolva annak „szaporodását”, emellett a vírusfertőzések szövődményeként jelentkező bakteriális fertőzések bizonyos típusait is megfékezi. (a vényköteles antibiotikumokhoz hasonlóan, de természetes úton.)

A SambuRex ízletes kivonata a feketebodzának, és más immunrendszert támogató gyógynövényeknek (echinacea, astragalus), így gyermekeknek is ideális lehet! Alkoholmentes, így gépkocsivezetőknek és munkagépekkel dolgozók is bátran használhatják.

Megosztás
csakenKezdőlap › Fórumok › Fő fórum › MLM renszerű valós internetes munkák › CaliVita › Tudj meg többet a CaliVita hálózatról › Re: Tudj meg többet a CaliVita hálózatról 2013-02-26-08:21 #286 csakenFelhasználó Most találtam. FEKETEBODZA Egyes tanulmányok szerint a feketebodza – mely a SambuRex-ben (http://egeszsegeselet.vitaminarzenal.com/products/samburex) nagy mennyiségben és koncentrációban megtalálható – rendkívül hatékonyan csillapítja az...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum