Hogy tudok pénzt keresni az interneten?

A munkanélküliség és az internet elterjedése egyenesen hozta magával a tényt, hogy egyre több ember keres otthonról, az internet segítségével végezhető munkát. De lehet egyáltalán az internetes munkával pénzt keresni? A válasz egyértelműen igen! Csak nem mindegy hogy hogyan csinálod. Nem mindenki tud bármilyen internetes munkában sikeres lenni.

Hogyan válassz:

A legegyszerűbb, amit bárki végezhet a kérdőívek kitöltése. Ez valós internetes munka, csekély jövedelemmel, viszont biztosan fizet, csak internetelérésre van szükséged és napi fél órára. Regisztrálj be minél több ezzel foglalkozó oldalra, mert sajnos nem túl sok kérdőívet küldenek. Ellenőrizd napi rendszerességgel az e-mail postafiókodat és még aznap töltsd ki, amit elküldenek.

Nyiss Paypal vagy Payza számlát, hogy a fizetésed erre tudd utaltatni.

A Multi Level Marketinget is ezek közé a mindenki által végezhető internetes munkák közé sorolnám, de nem mindegy hogy milyen célokat tűztél ki magad elé és milyen bevételre vágysz. Már látom magam előtt, ahogy a következő soraim olvasván számos hálózatépítő agya elszáll, de hidd el, nem elég akarnod, hogy milliókat keress, nem elég mindent úgy csinálnod, ahogy mondják, nem lesz mindenki milliomos ebből az üzletből. Lehetséges, hogy neked épp bejön, mert jókor és jó időben csatlakozol egy újonnan indult termék bevezetéséhez, de igen is kell hozzá némi plusz, ami nem mindenkiben van meg. A hatalmas nagy kitartáson kívül a kapcsolati tőkéd milyensége is nagyon fontos. Nem mindegy, hogy a baráti és ismeretségi köröd anyagi helyzete milyen. Hisz kínálhatsz te bármilyen jó dolgot, bármilyen olcsón, ha nincs, aki meg tudja fizetni.

Kicsit több számítógépes ismeretre van szükség amennyiben affiliate programokkal szeretnél a neten pénzt keresni.

Itt már szükséged van egy saját weboldalra, vagy blogra, amit látogatnak is. Ide teheted fel a számodra színpatikus cég affiliate bannerét. Ha ezen a linken keresztül vásárol valaki, akkor a vásárlás után jutalékban részesülsz.

Ugyan csak számítógépes ismeretet, vagy ismerőst aki segít neked,  igényel a google adsense pénzkereset. Itt maga a google adja be a weboldalad témájának megfelelő hirdetéseket az oldaladra (blog, webáruház, stb…) és a látogatóid által megnézett hirdetések után fizet.

Borítékolás, hirdetések feladása, fordítás, tehát amit igazán keresnél, amikor az otthonról végezhető munkára gondolsz.

Na, ez az ami ritka mint a fehér holló.

Nagyon vigyázz, túlnyomó része átverés. Ha a hirdetésből nem derül ki, hogy mit kell csinálni, akkor már régen rossz. Egy érdeklődő e-mailt viszont megér. Pénzt azonban ne küldj senkinek, mert bottal ütheted a nyomát, vagy piramis játékba akarnak beléptetni, amit viszont a törvény büntet.

 

Forrás -Pancik Vera

AdminInternetes Munkaaffiliate program,internet,internetes munka,MLM,partnerprogram,paypalHogy tudok pénzt keresni az interneten? A munkanélküliség és az internet elterjedése egyenesen hozta magával a tényt, hogy egyre több ember keres otthonról, az internet segítségével végezhető munkát. De lehet egyáltalán az internetes munkával pénzt keresni? A válasz egyértelműen igen! Csak nem mindegy hogy hogyan csinálod. Nem mindenki tud bármilyen...Internetes munkákkal kapcsolatos információk, tanácsok és fórum
Megosztás